2018 Volvo S60 Özellikleri ve Fiyatları Açıklandı

0

Dünya’nın en dayanaklı ve teknolojik otomobillerini üretmekle nam salan İsveçli otomotiv devi Volvo, yeni nesil S60 modeli ile de bu sıralar adından çokça bahsettiriyor. Öyle ki 2018 Volvo S60 modeli içinde bulunduğumuz yılın ilk çeyreğinde en fazla talep gören otomobiller listesinde yer almayı başarmış. S60 modeli aynı segment otomobillere oranla farklı donanım seçenekleri, konforu ve tabiki de sağlamlığı ile ön plana çıkmayı başarıyor. Yeni geliştirilen teknolojiler sayesinde gücüne güç katan otomobil, yeni paket ve donanım seçenekleriyle birlikte ilk üç aylık süreçte göğüslediği başarıyı önümüzdeki süreçte de sürdüreceğe benziyor. S60’ın 2018 modelin de standart donanım seçeneğinin yanı sıra R-Design ve Summum olmak üzerek iki farklı donanım seçeneği 3 benzinli motor seçeneğine ek bir de dizel motor seçeneği ile satışa sunuldu. Dilerseniz paket seçeneklerini ve fiyat politikasını biraz gözden geçirelim..

Standart 2018 Volvo S60

Premium başlangıç paketi olarak piyasaya sunulan bu pakette kullanıcıları 112 Kw 152 Hp gücü karşılıyor. Otomobilin ortalama yakıt tüketimi olarak ise 5.8 / 100 km olarak gösteriliyor. S60’ın CO2 emisyonlu benzinli motor seçeneği ile T3 6 ileri Geartronic şanzıman olarak sunulan içeriklerin yanı sıra kullanıcı isteğine göre aracın fonksiyonel direksiyon, döşemeler, egzoz sistemi ve jant seçenekleri de sunulmakta. Paket dahilinde 16′ hera alaşımlı jant ve çift egzoz borusu gibi özellikleri fiyata dahil ederek kullanıcılarının beğenisine sunmaktadır. Verilen bu paketin başlangıç fiyatı 187, 792 TL olarak belirtilmiş olup Volvo S60 modelinin standart paket fiyatı olarak güncellenmiştir.

R- Desing Plus Volvo S60

Volvo markasının standart özellikleri dışında bu modelde de aynı motor özellikleri yer alıyor. Bunların yanı sıra bu paket dahilinde daha çok iç donanım ve konfor olarak standart paketin üst paketi halinde kullanıcı beğenisine sunulmaktadır. Volvo standart pakete göre R- Desing plus paketi olarak kullanıcılara 18′ ixion R- Desing alaşım jant pakete özel R-Desing ön spoyler ve ayrıca R- Desing dekor kaplama gibi seçenekleri kullanıcılarının beğenisine sunmaktadır. R- Desing plus paketinin başlangıç fiyatı olarak öngörülen satış fiyatı ise 223, 187 TL olarak belirlenmiştir.

Summum Volvo S60

Diğer iki pakette sunulan motor seçeneği yine bu pakette de mevcut olarak sunulmakta. Volvo’da T3 6 ileri Geartronic olarak bilinen motor seçeneği yine diğer paketlerle aynı olarak satışa sunulmuş. Konfor ve donanım bakımı olarak diğer paketlerden üst seviyede. Summum paket dahilinde motor seçeneğinde diğer paketlerden farklı olarak satış fiyatı 201, 076 TL olarak başlangıç fiyatı belirtilmiştir. Fakat bu pakette diğer paketlere göre ek olarak bir motor seçeneği daha sunulmaktadır. D4 8 ileri Geartronic şanzıman seçeneği ile 140 Kw 190 hp lik bir motor günün yanı sıra ortalama tüketim olarak 4.1/ 100 km olarak 109 gr/km CO2 emisyonlu dizel motor seçeneği ile başka seçenek sunmaktadır. Bu paketin başlangıçta vermiş olduğu özelliklerde ise vermiş olduğu başlangıç satış fiyatı 251, 195 TL olarak belirlenmiştir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası