Yapı Kredi Çalışma Saatleri

0

Yapı Kredi müşterisi iseniz bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için bankanızın açılış ve kapanış saatlerini, öğle molası saatini ve resmi tatiller/bayramlar gibi özel tarihlerde çalışıp çalışmadığını merak edebilirsiniz. Yapı Kredi çalışma saatleri ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevabını ve Korona Virüs tedbirleri kapsamında getirilen ek düzenlemeleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Çalışma Saatleri Nasıldır?

Yapı Kredi şubelerinden hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmet alabilirsiniz. Çalışma saatleri dışında gerçekleştirmeniz gereken acil bir bankacılık işlemi olması durumunda;

  • Yapikredi.com.tr adresinden
  • Yapı Kredi mobil uygulamasından
  • 444 0 444 numaralı çağrı merkezinden
  • Yapı Kredi ATM’lerinden işlemlerinizi 7 gün 24 saat yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Şubeleri Öğle Saati Açık mı?

Yapı Kredi şubeleri 12:30 ile 13:30 saatleri arasında öğle molası nedeniyle kapalıdır. Bankacılık işlemleriniz için 09:00- 12:30 aralığı ile saat 13:30- 17:00 aralıklarında Yapı Kredi şubelerinden hizmet almaya devam edebilirsiniz.

Yapı Kredi Hafta Sonu Açık mı?

Yapı Kredi şubeleri yasal düzenleme gereğince yalnızca hafta içi hizmet vermektedir. Hafta sonu acil bir bankacılık işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyorsa İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, Telefon Bankacılığı gibi alternatif yollara başvurabilirsiniz. İnternet bankacılığı işlemleri için Yapikredi.com.tr adresinden ya da Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden sisteme giriş yaparak bankanızdan gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Resmi Tatil Günleri Açık mı?

Banka, yasal mevzuat gereği resmi ve dini bayramlarda hizmete kapalıdır. Para çekme, havale, EFT, fatura ve kira ödemeleri gibi bankacılık işlemlerinizi 7 gün 24 saat Yapı Kredi ATM’lerinden, internet bankacılığından, mobil uygulama üzerinden ya da Çağrı Merkezinden yapabilir, dilerseniz bir sonraki mesai gününde şubeye başvurabilirsiniz.

Korona Virüs Tedbirleri Sebebiyle Yapı Kredi Şubelerinin Çalışma Saatleri Nedir?

Tüm dünyada çeşitli iş kollarında yeni düzenlemeler getirilmesini zorunlu kılan Korona Virüs tedbirleri nedeniyle banka şubelerinin de çalışma saatlerinde değişikliğe gidilmiştir. Yapı Kredi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında hafta içi saat 12:00 ile 17:00 arasında hizmet vermeye devam etmiştir. Banka, yeni normal sürecine girilmesiyle birlikte eski çalışma saatlerine geri dönüş yaparak yeniden 09.00- 17.00 saatleri arası hizmet vermeye başlamıştır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası