2018 Opel Astra K Sedan Avenir’e Benzeyebilir

1

2018 Opel Astra K Sedan, Opel meraklıları için uzun süredir beklenen bir araç olarak öne çıkıyordu. Astra, son olarak J kasa otomobilini piyasaya sürmüştü ve Hatchback serisi için K kodlu versiyonlarında bu sene yeniliğe gideceğinin altını çizmişti. Yeni nesil Astra Sedan henüz ne zaman piyasaya sürülecek bilinmiyor fakat Opel markasının bu konuda köklü değişimlere gideceği apaçık..

Buick LaCrosse Avenir modelinin fotoğrafları ile kıyaslandığı zaman muhtemel olarak yeni 2018 Opel Astra K Sedan olarak tasarlanması durumları göz ardı edilemiyor. Özellikle Insignia’nın hatlarına çok fazla benzeyen otomobil, GM versiyondan koptuktan sonra tam anlamıyla kendi tarzını öne çıkartabilecek. Dış tasarım bakımından bu kadar benzerlik, birçok Opel meraklısının otomobilin ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda da kafasında soru işaretlerine neden oldu.

2018 Opel Astra K Sedan Avenir'e Benzeyebilir

2018 Opel Astra K Sedan’ın  iç donanımlarında ise;

  • Dijital gösterge panelleri
  • Deri koltuklar
  • Multimedya sistemi
  • Frenleme sistemi
  • Sürüş ve park asistanı

Gibi birçok yenilik yer alacak. Daha önce ki K modellerinde yer almayan bu yenilik, şimdiden Opel meraklılarının iştahını kabartıyor! 2018 Opel Astra K Sedan için bir diğer önemli bilgi ise kokpit benzerliği bakımından LaCrosse ve Insignia kasalarını andırması..

2018 Opel Astra K Sedan Avenir'e Benzeyebilir

2018 Opel Astra K Sedan Fiyatları

2018 Opel Astra K Sedan fiyatları henüz açıklanmadı! Fakat diğer Opel markalarına göre bir tık daha ucuz olacağı düşünülüyor.  Arka tasarımında büyük bir benzerlik olsa da, ön alanda bazı farklılıklar var ve bu araçların birbirine olan benzerliğini düşürüyor. Bunun yanı sıra yaşam alanında ki kalitesini biraz daha düşürüp, Avrupa piyasasına daha ucuz otomobil üretme konusunda çalışmalar yapan Opel markası, 2018 Opel Astra K Sedan ile bu algıyı tam olarak yaratabilecekler. Yeni bilgiler geldikçe kullanıcılar ile paylaşmaya devam edecek ve bu otomobili tam anlamıyla kitlelere tanıtacağız. Şimdilik sunulan bilgiler bu yönde! Ocak ayı itibariyle piyasaya tam olarak sürülmesi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası