Kia Picanto X-Line 2018 Yollardaki Yerini Aldı

0

2017 Frankfurt Auto Show’da tanıtılan Kia Picanto X-Line 2018, görenleri kendisine hayran bıraktı! Muhteşem tasarımı ile ülkemizde de çok sık satışına devam eden Kia markası, bu kez SUV sınıfı için özel olarak tasarladığı otomobili ile göz kamaştırıyor. 16 inç jantlar, iç donanımında ki yenilikler ve yan eteklerin iyileştirilmesi, alternatif renk seçeneklerinin sunulması gibi birçok alanda ki yeniliği ile kusursuz bir otomobilin tasarlanmasına olanak tanınmış. Kia Picanto X-Line 2018 iç donanımında ise;

7 inç multimedya dokunmatik ekran, 3D navigasyon sistemi, Apple Car Play ve Android Auto Desteği, 6 hava yastığı, ESC ve VSM, Otomatik acil frenleme asistanı gibi yenilikler yer alıyor! Siz de bu yenilikler ile çok daha donanımlı ve kusursuz bir araç sürüşü yaşama olanaklarına sahip olabilirsiniz. 2018 Kia Picanto X-Line, kendi alanında 1.0 litre T-GDi turbo benzinli motorla üretildi. Ayrıca 100 PS ve 172 NM Tork gücü üretebilen araç, 5 ileri manuel vitese sahip olarak tasarlandı. 0 ila 100 kilometre arası hıza 10.1 saniyede ulaşabilen otomobil, yakıt konusunda cimri olmasından dolayı tutumlu ailelerin ilk tercihi olacak gibi duruyor.

Kia Picanto X-Line 2018

Kia Picanto X-Line 2018 Yakıt Tüketimi

Kia Picanto X-Line 2018 yakıt tüketimi konusunda çok tasarruflu bir otomobil. A segmenti altında üretilen bu özel araç, 4.5 litre yakıt tüketimi ile 100 kilometrelik yol gitmenize yardımcı oluyor. 255 litre bagaj alanı barındıran otomobil, aynı zamanda 60:40 oranında katlanabilen koltuklara sahip! isterseniz bu sayede bagajınızı 1.010 litreye kadar arttırabilirsiniz.

Kia Picanto X-Line 2018 fiyatları konusunda henüz net bir bilgi verilmezken, yakında Kia markasının bu konuda Türkiye satış fiyatlarını açıklaması bekleniyor. Hem güvenilir, hem de konforlu yolculuğu vaat eden Kia Picanto X-Line 2018, bu yılın en çok satan otomobilleri arasında yer alabilir. Özellikle kadınların Kia markasına olan ilgisi çığ gibi büyürken, yakıt konusunda da cimri bir otomobil üretmesi ile bu yıl Türkiye’de binlerce kişi yeni nesil otomobili tercih edebilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası