2018 Honda Jazz Makyajlandı

0

Honda markasının B segmenti için özel olarak tasarladığı 2018 Honda Jazz, makyajlı tasarımı ile yollara çıktı. Küçük değişimler ve motorda büyük yeniliklere giden otomobil, kullanıcılarına çok daha konforlu bir yolculuğu vaat ediyor. bilindiği gibi Jazz, ilk olarak 1986 yılında City markası altında tanıtılmıştı. Daha sonrasında B segmentinde etkili olamayan otomobil, 2001 yılında Avrupa pazarında yoğun bir satış rakamı yakalamıştı. Yenilenen 2018 Honda Jazz’da en çok dikkat çeken noktalar ise; Led gündüz farlarında yeniliğe gitmesi, Ön ve arka tamponları tamamen değiştirmesi, Daha keskin hatlara sahip olması, Motor gücü ve performansı ve İç donanımda ki yenilikler.

Olarak görülüyor. 2018 Honda Jazz’ın 354 litrelik bagaj hacmi bulunuyor. Bunun yanı sıra 60:40 oranında katlanabilen arka koltuklar ile bagaj hacmi otomatik olarak 897 litreye kadar çıkabiliyor. 16 inçlik jant barındıran otomobil, aynı zamanda içeriğinde otomatik yanan farlar, hız sabitleyici, 7 inç dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma sistemi, şerit takip sistemi, trafik işaretlerini algılama gibi yenilikler barındıracak. 2018 Honda Jazz ile yolların konforunu yakalama fırsatına ulaşabileceksiniz!

2018 Honda Jazz Motor Gücü

Yenilenen 2018 Honda Jazz’da artık 1.5 litre motor ve 130 PS güç üreten i-VTEC sistem yer alacak. Atmosferik benzinli olarak üretilen otomobilin Avrupa pazarında bu ay itibariyle satışları başladığı biliniyor. Ayrıca CVT şanzımanı ile de alınabilecek otomobil, bu aracı satın almak isteyenlere 1.3 litre, 102 PS güç birimi sunan bir motoru değerlendirme opsiyonları tanıyacak. 2018 Honda Jazz fiyatları hakkında henüz net bir bilgi yok. 2018 yılının ilk çeyreği itibariyle Honda mağazalarında satışa sunulacak otomobili siz de hemen satın alabilirsiniz. Tasarımı ile harikalar yaratan bu otomobil, tam anlamıyla yollarda güvenli ve konforlu bir sürüşü elde etme fırsatları tanıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası