Volkswagen Golf Sportsvan Siparişleri Başladı

0

2017 Eylül ayı itibariyle Volkswagen firmasının güncellenen Golf Sportsvan kasası Frankfurt Otomobil Fuarında kullanıcıları ile buluştu. Golf Sportsvan, Multimedya sistemleri ile de dikkat çekiyor. Aynı zamanda LED arka lambalar, navigasyon sistemi, sürücü uyarı sistemi gibi birçok eklentisini göz önüne çıkartıyor. Model 20,475 Euro başlangıç satış fiyatı ile piyasada!

Daha keskin ve şık bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin ortak tercihi olan Volkswagen Golf Sportsvan 2018. Golf, yeni alaşım jantları ile desteklendi. Bunun dışında iç kabin içerisinde yer alan dekorlar, deri koltuk döşemeleri, 18 cm uzunlamasına ayarlanabilen koltuklar ve esneklik payı ile beraber günümüzün en çok dikkat çeken otomobilleri arasında yer alıyor. Teknik ivovasyonlarla Dünya çapında ilgi çeken otomobil, aynı zamanda 9.2 inç ekranı olan jest kontrolü ile daha fazla kişinin hayalini süslemeye başladı bile!

Konfor ve Güvenlik İsteyenlere Volkswagen Golf Sportsvan 2018!

Golf Sportsvan Multimedya sistemlerini akıllı telefonlar ve tabletler için uygun bir hale dönüştürmüş. Volkswagen firması, aynı zamanda tüm özellikleri bu cihazlar üzerinden kontrol etmenizi sağlıyor. Volkswagen Golf Sportsvan 2018 yolcular için Wi-Fi erişim noktası sunmayı da ihmal etmiyor.

Yaya tespit sistemi bugüne kadar otomobiller için en geliştirilmiş sistem olarak görüldüğü gibi, aynı zamanda park asistanı ve proaktif yolcu koruma sistemi gibi önemli eklentiler yer alıyor. Motoru ise yüksek teknolojili TSi motorlar ve TDi dizel motor olarak sağlanacak. Dilediğiniz Volkswagen Golf Sportsvan 2018 kasayı sipariş edebilme olanaklarına sahip olabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası