TEB IBAN Öğrenme

0

Vadesiz hesaplarınız ile EFT, havale gibi para transferi işlemleri yapabilmek için hesabınızın IBAN numarasını bilmeniz gereklidir. TEB hesaplarınızın IBAN numaranızı bilmiyorsanız;

  • TEB şubeleriden
  • TEB müşteri hizmetlerinden
  • TEB ATM’lerinden
  • İnternet bankacılığı ile
  • Mobil bankacılık ile
  • TEB IBAN hesaplama aracı ile IBAN numaranızı sorgulayabilirsiniz

TEB Şubesinden IBAN Öğrenme

TEB hesaplarınızın IBAN bilgisini sorgulamak dilediğiniz şubeye başvurabilirsiniz. TEB şubeleri cumartesi ve pazar günleri, bayram günleri ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Bu tarihlerde IBAN sorgulama için çağrı merkezini arayabilir, ATM’den, internet bankacılığından ya da mobil uygulamadan işlem yapabilirsiniz.

TEB Müşteri Hizmetlerinden IBAN Numarası Öğrenme

TEB Telefon Şubesini arayarak IBAN numaranızı günün dilediğiniz saatinde öğrenebilirsiniz. TEB Telefon Şubesi numarası 0850 200 06 66’dır. Telefon Şubesinden gerçekleştirilen işlemler için hesap sahibi olmanız zorunludur.

TEB ATM’lerinden IBAN Numarası Öğrenme

TEB ATM’lerinden banka kartınız ile dilediğiniz zaman IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. İşleminizi gerçekleştirmek için sisteme giriş yaptıktan sonra Hesaplarım seçeneğine tıklayın, TEB vadesiz hesaplarınızdan hangisi ile işlem yapmak istediğinizi belirleyerek hesap bilgilerinizi görüntüleyin. Görüntüleme ekranında IBAN numaranız da yer almaktadır.

TEB İnternet Şubesinden IBAN Öğrenme

TEB.com.tr sitesine giderek internet şubesi üzerinden IBAN numaranızı ve hesaplarınıza ait diğer bilgileri öğrenebilirsiniz.

Site ana sayfasında yer alan CEPTETEB İnternet Şubesi butonuna tıklayın, açılan seçeneklerden Bireysel Giriş ile devam ettiğinizde internet şubesi giriş ekranına aktarılacaksınız. Bu ekranda yer alan T.C. Kimlik numarası ile giriş ve Kullanıcı kodu ile giriş seçeneklerinden dilediğiniz ile giriş yapabilirsiniz. Bilgilerinizi bilmiyor ya da unuttuysanız Parola Al/ Unuttum ya da CEPTETEB Müşterisi Olmak İstiyorum seçeneklerine tıklayabilirsiniz.

CEPTETEB İnternet Şubesine giriş yaptığınızda menüde Hesaplarım seçeneğini görüntüleyeceksiniz. Buradan dilediğiniz TEB hesabınızı seçerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

CEPTETEB Uygulaması ile IBAN Öğrenme

CEPTETEB uygulamasını kullanarak pek çok bankacılık işleminizi gerçekleştirebilir, hesap bilgilerinizi ve IBAN numaranızı görüntüleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapın. Daha sonra Hesaplarım sekmesinden dilediğiniz hesabın bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

IBAN Hesaplama Aracı ile IBAN Numarası Öğrenme

CEPTETEB IBAN hesaplama aracını kullanarak IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. İşlem yapmak için hesabınızın bulunduğu il ve şubeyi seçtikten sonra hesap numaranızı yazarak Hesapla butonuna tıklamanız yeterlidir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası