İş Bankası Maximum Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Türkiye’nin sayılı bankalarından bir tanesi olan İş bankası çok sayıda müşteriye sahiptir. Ayrıca son derece avantajlı fırsatlar sunan Maximum kredi kartı da aynı şekilde İş bankasına aittir. Avantajlı ve dönemsel olarak sunmuş olduğu kampanyalarla beğeni toplayan kartın ödemelere dair de kolaylıkları bulunmaktadır. İş Bankası Maximum kredi kartı ödeme erteleme imkanı sunarken 3 aya kadar işlem gerçekleştirilmektedir. Erteleme yapabilmeniz için de hesap özetinin asgari tutarı mutlaka ödenmelidir. Asgari tutarın ödenmesi ile birlikte kalan tutar üzerinden 3 ay erteleme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Maximum Kredi Kartı Ödeme Erteleme Şartları

Hesap ekstresinin ertelenebilmesinde öncelikle süreler çok önemlidir. Hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihinde erteleme işlemi yapılabilmektedir. Bu süre bazında ayrıca ek kartınıza da erteleme talebinde bulunmanız mümkündür. TL hesap özeti için erteleme talebinde bulunmanız mümkün olup, USD harcamalarının TL’ye çevrilmesi ile birlikte erteleme yapılabilmektedir.

İş Bankası Maximum kredi kartı ödeme erteleme talebinde bulunabilmeniz için öncelikle asgari tutarın ödenmesi gerekmektedir. Asgari tutarın ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar üzerinden erteleme talebinde bulunmanız gerekecektir. Bir diğer detayda taksitlendirmelerin yani ertelemeler yasal olarak taksitlendirilebilir olan sektörlerde yapılan alışverişleri içermelidir. Erteleme talebinde bulunduktan sonra işlem onay alırsa iptal için tek bir hakkınız bulunmaktadır. İptal hakkınızı da yalnızca işlemin yapıldığı gün gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi de yalnızca banka şubesine giderek yapabilirsiniz.

Hesap ekstresinin ertelenme talebi yapıldıktan sonra hesap kesim tarihini değiştirme hakkınız bulunmamaktadır. Hesap kesim tarihinde değişiklik yapabilmeniz için ertelenmiş olan hesap özeti borcunun kredi kartına yansıması gerekmektedir. Hesap ekstresinin ertelenmesi hususunda yalnızca kredi kartı işlemleri dahil edilmekte olup, banka kartı ile yapılan işlemler erteleme kapsamına girmemektedir.

Erteleme talebinizle alakalı belirli oranda faiz uygulaması söz konusu olmaktadır. Dönemsel olarak değişen faiz oranını işlemi yapacağınız tarihte öğrenebilir ve belirlenen faiz oranına göre ertelemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Faiz oranları ile alakalı bilgi edinmek için banka şubelerinden, İşCep’ten İnternet şubesinden, Maximum Mobil’den ve Çağrı merkezlerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca erteleme işlemlerini yine bu kanallar aracılığı ile kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası