İş Bankası IBAN Öğrenme

0

İş Bankası hesaplarınız ile gerçekleştireceğiniz bankacılık işlemleri için IBAN numarasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Farklı bankalar arası para transferi ya da yurt dışı bankalarından yapılan işlemlerde IBAN numarası kullanılması zorunludur. IBAN numaranızı öğrenmek için Türkiye’nin her yerinde İş Bankası şubelerine başvurabilirsiniz. İşlemlerinizi şubeye gitmeden halletmek isterseniz ya da mesai saatleri dışındaysanız İş Bankası’nın diğer hizmet kanalları ile IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Bu kanallar;

  • İş Bankası müşteri hizmetleri.
  • Bankamatikler.
  • İnternet Bankacılığı.
  • İşCep uygulaması.
  • IBAN Hesaplama Aracı

İş Bankası Müşteri Hizmetlerinden IBAN Numarası Öğrenme

0850 724 07 24 numaralı İş Bankası çağrı merkezlerinden 7/24 IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Çağrı merkezinden IBAN sorgulama işlemi için hesap sahibinin kendisinin başvurması gerekmektedir. İşleminiz kimlik doğrulamasından sonra gerçekleştirilecektir.

İş Bankası Bankamatiklerden IBAN Öğrenme

Bankamatiklerden IBAN numaranızı öğrenmek için hesap kartınız ya da Maximum kartınızla giriş yapabilirsiniz. ATM menüsünün sağında bulunan Hesaplar seçeneğine dokunduğunuzda bankanızda adınıza kayıtlı tüm hesaplar listelenecektir. Hangi hesabınızın IBAN numarasını öğrenmek istediğinizi seçerek bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

İş Bankası İnternet Bankacılığı ile IBAN Öğrenme

İş Bankası internet sitesinden IBAN numaranızı öğrenmek için site giriş sayfasının sağ üstünde yer alan Bireysel Şube butonuna tıklayın. Yönlendirildiğiniz giriş ekranında Müşteri Numarası ve Şifre alanlarını doldurun. Müşteri numaranızı bilmiyorsanız T.C. kimlik numaranız ile işlem yapabilirsiniz. Yabancı ise Yabancı Kimlik Numaranız ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Şifreniz yoksa ya da unuttuysanız altta yer alan Şifrem Yok/ Unuttum butonuna tıklayabilirsiniz.

Girişinizi yaptıktan sonra ekranın sol kısmındaki menüden Hesaplarım sekmesine tıkladığınızda İş Bankası’nda açtırmış olduğunuz tüm hesaplar görüntülenecektir. İstediğiniz hesapla işleminize devam ederek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

İşCep ile İş Bankası IBAN Öğrenme

İşCep uygulaması üzerinden IBAN numaranızı kolayca öğrenebilirsiniz. İşleminizi gerçekleştirmek için giriş ekranında sizden istenen müşteri bilgilerinizi girin. Uygulama ana ekranının sol üstünde yer alan açılır menü işaretine dokunun, görüntülenen seçeneklerden Hesaplarım ile devam edin. Bu ekranda hesaplarınıza ait IBAN bilgisini görüntüleyebilir, dilerseniz kısa mesaj yoluyla paylaşabilirsiniz.

İş Bankası IBAN Hesaplama Aracı

İş Bankası IBAN Hesaplama aracını kullanmak için Isbank.com.tr adresine gidin. Site haritasından IBAN Hesaplama seçeneğine tıklayın. Bu ekrandan Hesap Tipinizi, Şube Kodunuzu ve Hesap Numaranızı girerek Hesapla tuşuna bastığınızda IBAN numaranız görüntülenecektir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası