İş Bankası Hesap Bakiyesi Sorgulama

1

İş Bankası vadesiz hesaplarınıza ait bakiye bilgisini öğrenmek için mesai saatleri içerisinde bankanıza başvurabilir ya da alternatif yollarla hesap bakiyesi sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işlemini;

  • İş Bankası şubelerinden.
  • İş Bankası müşteri hizmetlerinden.
  • İş Bankası ATM’lerinden.
  • İnternet bankacılığından.
  • Mobil bankacılık uygulamasından sorgulama yapabilirsiniz.

İş Bankası Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

İş Bankası vadesiz hesaplarınızın bakiye bilgisini hafta içi çalışma saatleri arasında şubeden öğrenebilirsiniz. İş Bankası çalışma saatleri 09.00-17.00 arasıdır. Şubeden hesap bakiyesi öğrenmek için hesabın yasal sahibi ya da yasal sahibin bankacılık işlemleri yapmaya yetkili vekili olmanız gerekmektedir. Bankanın mesai saatleri dışında cumartesi ve pazar günleri ya da resmi tatillerde hesap bakiyenizi öğrenmek için diğer yöntemlere başvurabilirsiniz.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

0850 724 07 24 numaralı İş Bankası çağrı merkezini arayarak dilediğiniz zaman hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işleminizi sesli yanıt sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri danışmanlarına bağlanarak işlem yapmak isterseniz hattın yasal sahibi ya da vekili olduğunuzu teyit etmeniz gerekir.

İş Bankası ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

Bankamatiklerden hesap bakiyenizi sorgulamak için hesap ya da kredi kartınız ile işlem yapabilirsiniz. Kredi kartı ile işlem yaptığınızda yalnızca kartınızın bağlı bulunduğu vadesiz hesabın bakiye bilgisini görüntüleyebilirsiniz. Bankamatiklerden hesap bakiyesi sorgulamak için;

  1. Size en Bankamatik’e giderek banka kartınız ya da kredi kartınız ve şifreniz ile giriş yapın.
  2. Ana Menüden Hesaplarım seçeneğine dokunarak bankanızda bulunan vadesiz hesaplarınızı listeleyin.
  3. Listeden bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesabı seçtiğinizde hesap bakiyeniz görüntülenecektir.

İş Bankası İnternet Şubesi Bakiye Sorgulama

İş Bankası internet şubesine giriş yapmak için;

  1. Isbank.com.tr adresine gidin, ana sayfanın sağ üst kısmında yer alan Bireysel Şube seçeneğine tıklayın.
  2. Açılan giriş ekranında Müşteri Numaranız, T.C. Kimlik Numaranız ya da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değilseniz Yabancı Kimlik Numaranız ile şifrenizi/ geçici şifrenizi girin.
  3. Şifrenizi bilmiyorsanız ya da unuttuysanız giriş ekranının altında yer alan Şifrem Yok/ Unuttum sekmesine dokunarak şifre oluşturabilir ya da unutmuş olduğunuz şifrenizi yenileyebilirsiniz.
  4. İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra ana menüden Hesaplarım sekmesine tıkladığınızda bankanız bulunan vadesiz hesaplarını listelenir. Listeden işlem yapmak istediğiniz hesaba seçerek bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

İşCep ile İş Bankası Hesap Bakiyesi Sorgulama

İşCep uygulamasına Müşteri numaranız, T.C. kimlik numaranız ya da Yabancı Kimlik Numaranız ve müşteri şifreniz ile giriş yapın. Ana ekranda hesap bakiyeniz görüntülenecektir. Dilerseniz açılır menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyerek diğer hesaplarınızın bakiye bilgisini sorgulayabilir ya da hesap hareketlerinizi izleyebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. haluk diyor

    hesabında kaç para var

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası