Hummer, GMC Hummer EV Adı Altında Geri Dönüyor

0

Herkesin sevdiği marka olan Hummer geri dönüyor. Her ne kadar çok rağbet gören V8 motoruyla olmasa da son teknolojinin gereklerine uygun bir şekilde; GMC Hummer EV adı altında, otomobil meraklılarını heyecanlandıran bu müthiş geri dönüş; çevreci olmasıyla da hayli dikkat çekiyor.

Ne de olsa bu araç bundan böyle bütünüyle elektrikli bir şekilde yollarda olacak. Bir dönem büyük küçük demeden herkesin hayalini süsleyen, özellikle SUV meraklılarının gönlünde apayrı bir yeri olan Hummer’ı herkes merak bekliyor.

Araç Hakkında Genel Bilgiler

Şirketin ürettiği ilk elektrikli SUV olmasının yanı sıra kasasının gereği Off Road şartlarına da uygun bir üretim gerçekleştirilecek. Yani bu aracı sevenler hem şehir şartlarında hem de Off Road yollarında gözleri üzerine özellikle efsane sarı renk ile çekmeyi başaracak.

Videosu da yayımlanmış olan yeni Hummer, şimdiden tüm ilgiyi cezbetmiş gibi görünüyor. Yeni Hummer, yaklaşık 745 kilowatt güce sahip olacak. Bu da elektrikli olmayan bir araç ile kıyaslandığı zaman 1000 beygirden daha fazla bir güce tekabül ediyor.

Ancak tüm bunların yanı sıra araç hakkında detaylı bilginin henüz paylaşılmamış olması da otomobil tutkunlarını hem üzdü hem de daha fazla merak içerisinde bıraktı. Aynı zamanda paylaşılmayan bilgiler içerisinde herkesin ilgisini toplayan bu aracın fiyatı da yer alıyor. Yani bu aracı düşünerek hayal kurma aşamasına da henüz geçilebilmiş değil.

Paylaşılan Bilgiler Heyecan Yaratmaya Yetti

Her ne kadar pek çok detay halen daha gizli olsa dahi araç hakkında bazı performans detayları paylaşıldı. Sadece bu detaylar dahi Hummer meraklılarını heyecanlandırmak adına yeterli oldu. Paylaşılana göre, bu araç sadece 3 saniye içerisinde 100 km hıza erişebilecek. Daha detaylı bilgiler ve tanıtım için ise otomobil tutkunlarının 20 Mayıs tarihini beklemesi icap ediyor. Satışların ise 2021 senesinin sonbaharında başlaması öngörülüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası