Ford Nugget Açıldığı Zaman 4 Kişilik Karavana Dönüşüyor

0

Westfalia ve Ford şirketleri, karavana dönüşen araçları Ford Nugget modelinin üretimini gerçekleştirdi. Günlük hayat da kullanıma olanak tanıyan ve açıldığı zaman ise bir karavana dönüşen minibüs şeklindeki araç üretimi tamamlandı.

Ford ve Westfalia şirketleri Nugget adı verilen, minibüs olarak kullanılabilen aynı zamanda küçük bir eve dönüşme imkanı da bulunan araç üretimi için birlikte çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucu ortaya çıkan araç ocak ayı itibariyle Almanya, Avusturya, İtalya, Belçika, Birleşik Krallık ve İsviçre’de dahil Avrupa pazarlarında satışa sunulmuş durumda.

Ford Avrupa’da Ticari Araçlar konusunda Genel Müdürlük yapan Hans Schep, yaptığı açıklamada “Kamp minibüsleri ile birlikte sunulan eğlence ve özgürlüğü kabul ettiklerini, Almanya’da çok beğenilen Transit Custom Nugget aracı daha çok kişiye sunma adına heyecanlı olduklarını” belirtti.

Ford Nugget de Neler Var?

Araçta iki adet çift kişilik boyutta yatak imkanı bulunuyor ve bu şekilde aynı anda dört kişinin araç içerisinde konaklamasına olanak tanınıyor. Mutfak kısmında çiftli gazlı bir ocak, kullanışlı bir çelik evye ile 40 litre hacme sahip bir de buzdolabı araç ile birlikte sunuluyor.

Nugget’ta su ihtiyacı için, 41 litre hacme sahip bir su deposu da bulunuyor. Araç içindeki katlanabilir masa ise beş kişilik olarak tasarlanmış durumda. Sürücü ve yanında bulunan ön yolcu koltuklarının, arkaya dönme özelliği bulunuyor. Ayrıca açık havada yemek amaçlı 2 sandalye ile 1 tenteye sahip katlanabilir bir masada sunulan imkanlar arasında yer alıyor.

Ford Nugget’da çevreyi rahat izlemenize olanak tanıyan pencereler, çok iyi bir düzeyde görüş alanını kullanıcılarına sunuyor. Nugget’da Ford akıllı eğlence sistemi olan SYNC 3’de bulunuyor. Minibüste ayrıca birçok sürücü yardımı sağlayan özellikte mevcut bulunuyor.

Ford Nugget Teknik Özellikleri

Ford Nuget’da yakıt tasarrufu yapabilen 2,0 litre EcoBlue bir motor bulunuyor. Ayrıca 6 vites manuel ya da otomatik şanzıman ile 138 ve 168 beygir gücüne sahip motorlar arasından seçim yapma şansı sunuluyor. Ayrıca minibüste, güç kaynaklarının şarjını sağlayan iki adet 230 V. ve 240 V. kapasitede harici şarj girişi de mevcut. Yardımcı bir ısıtma sistemiyle park halinde sıcak kalma imkânı da bulunuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası