TEB Cebe Havale Nasıl Yapılır?

0

TEB vadesiz hesabınızdan dilediğiniz telefon numarasına herhangi bir bankada hesabı olmasa bile 7/24 Cebe Havale ile para gönderebilirsiniz. TEB vadesiz hesabınızdan Cebe Havale yapmak için İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Cebe Havale Nerelerden Yapılır?

  • İnternet Bankacılığı ile Cebe Havale yapmak için TEB.com.tr adresinden.
  • Mobil Bankacılık ile Cebe Havale yapmak için CEPTETEB uygulaması üzerinde sisteme giriş yapın. CEPTETEB uygulamanız yoksa Play Store, Google Play veya App Store üzerinden uygulamayı indirebilirsiniz.
  • Sisteme giriş yapmak için T.C. kimlik numaranızı/ Kullanıcı kodunuzu ve müşteri şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Müşteri şifrenizi bilmiyor ya da hatırlamıyorsanız TEB.com.tr adresinde yer alan Anında Şifre ekranından, Wap.teb.com.tr adresinden, TEB şube ve ATM’lerinden ya da 0850 200 06 66 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.
  • Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Para Transferleri > Cebe Para Gönderme adımlarını takip edin.
  • Açılan ekranda Cebe Havale yapmak istediğiniz kişinin telefon numarasını ve havale tutarını girdikten sonra işleminizi onaylayın. Gönderilen havale tutarının 20 TL ve katları olması gerekmektedir.

Cebe Havale işleminiz gerçekleştikten sonra alıcı telefon numarasına bilgilendirme mesajı gönderilir. Gerçekleştirmiş olduğunuz TEB Cebe Havale işlemini iptal etmek isterseniz 0850 222 09 29 numaralı çağrı merkezini arayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz çağrı merkezinden havale işleminiz ile ilgili bilgileri de kontrol edebilirsiniz.

TEB Cebe Havale Gelen Para Nasıl Çekilir?

TEB hesabından cep telefonunuza gönderilen parayı çekmek için aşağıdaki adımları izleyin;

  1. Size en yakın TEB ATM’sine giderek giriş menüsüne tıklayın.
  2. Menüden Kartsız İşlemler> Cebe Havale seçeneklerine dokunun.
  3. Açılan ekranda cep telefonu numaranızı, Cebe Havale bilgilendirme mesajınızda yer alan işlem kodunu ve göndericiden öğrenmiş olduğunuz havale tutar bilgisini girin. Girdiğiniz bilgilerin eksiksiz ve hatasız olduğundan emin olun. Onay işleminizden sonra paranızı çekebilirsiniz. Cebe Havale ile gönderilen paranın çekilmesinden sonra göndericiye kısa mesaj ile bilgi verilir.

Cebe Havale para çekme işlemi sırasında işlem kodu, telefon numarası ya da havale tutarı bilgilerinden herhangi birine eksik ya da yanlış girerseniz havale iptal edilir. Havale tutarı göndericinin TEB vadesiz hesabına iade edilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası