Akbank IBAN Öğrenme

1

Akbank’ta bulunan vadesiz hesaplarınızdan bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için IBAN numarasını ihtiyaç duyabilirsiniz. IBAN numaranızı öğrenmek için;

  • Akbank şubelerine başvurabilir
  • Akbank Müşteri Hizmetlerini arayabilir
  • Akbank ATM’lerinden işlem yapabilir
  • Hesap cüzdanınızdan kontrol edebilir
  • İnternet bankacılığından ya da mobil bankacılıktan işlem yapabilirsiniz.

Akbank Şubelerinden IBAN Öğrenme

Akbank vadesiz hesabınızın IBAN numarasını hafta içi 09.00-17.00 olan mesai saatleri içerisinde bankanızda bizzat başvuruda bulunarak öğrenebilirsiniz. Şubeden gerçekleştirilen bankacılık işlemleri yalnızca hesap sahibi tarafından yapılabilir. Bankanızın çalışma saatleri dışında, resmi ya da dini bayramlarda IBAN numaranızı öğrenmek isterseniz diğer yollara başvurabilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerinden IBAN Öğrenme

444 25 25 ya da 0850 222 25 25 numaralı Akbank müşteri hizmetlerini arayarak müşteri danışmanlarının yardımıyla IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir.

Akbank ATM’lerinden IBAN Öğrenme

Akbank vadesiz hesabınızın banka kartı ya da kredi kartı ile ATM’den işlem yaparak IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. ATM’den işlem yapmak için aşağıdaki adımları izleyin;

  1. Dilediğiniz Akbank ATM’sine giderek kredi ya da banka kartınızla giriş yapın.
  2. Ana menüde yer alan Hesaplarım sekmesine dokunun, açılan seçeneklerden Vadesiz Hesaplarım ile devam edin.
  3. Listelenen vadesiz hesaplarınızdan IBAN numarasını öğrenmek istediğiniz hesabı seçin. Hesabınızın görüntüleme ekranında IBAN numarası yazacaktır.

Akbank Hesap Cüzdanından IBAN Öğrenme

Vadesiz hesap açtırdığınızda bankanız tarafından bir hesap cüzdanı verilir. Hesap cüzdanında müşteri numaranız, hesap numaranız, IBAN numaranız gibi bilgiler yer alır. IBAN numaranızı hesap cüzdanınızdan kontrol edebilirsiniz.

İnternet Bankacılığı IBAN Öğrenme

İnternet bankacılığı kullanarak IBAN numaranızı sorgulamak için;

  1. Akbank.com.tr adresine giderek giriş sayfasının sağ üst kısmında yer alan Bireysel/ Kurumsal seçeneklerinden Bireysel ile devam edin.
  2. Akbank internet bankacılığına giriş yapmak için T.C. kimlik numaranızla işlem yapabilir, biliyorsanız müşteri numaranızı kullanabilir ya da Kredi Kartı ile Giriş seçeneği ile devam edebilirsiniz. Giriş seçeneğinizi belirledikten sonra Akbank Şifrenizi yazıp Giriş butonuna tıklayın. Akbank Şifrenizi bilmiyorsanız ekranın alt kısmında yer alan Şifre Al butonuna tıklayabilirsiniz.
  3. Akbank Bireysel Şube’ye girdikten sonra menüde bulunan Hesaplarım seçeneğine tıklayın. IBAN numarasını öğrenmek istediğiniz hesabı seçtiğinizde hesabınızın IBAN numarası görüntülenecektir.

Akbank Mobil Bankacılık ile IBAN Öğrenme

Akbank Mobil uygulaması ile IBAN numarası öğrenmek için uygulamaya kullanıcı bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra internet bankacılığı ile IBAN öğrenme adımları uygulayın.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. cumali demiryel diyor

    akbank iban numaramı öğrenmek istiyorum

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası