Yeni VW Golf 2017

0

Yenilenen dış tasarımı ile birlikte, yeni teknolojiler ve yeni model motor seçenekleri ile Yeni VW Golf 2017 şu andan itibaren bütün gözleri üstüne çekmiş durumda. Ülkemize de gelmiş olmakta olup Türkiye de aktif olarak satışa başlamış ve fiyatları açıklanmış durumda. En dikkat çeken detaylar arasında yer alan ön ve arka tamponlar, göz alıcı farlar ve sinyal lambaları tamamlamış durumda.

İç kısmında ise yeni bir teknoloji sunularak Active Info Display sistemi ile yeni multimedya sistemi ile geliyor. Bunun dışında ise artık 1.2 motorların yerine 1.0 TSI 110 PS üreten seçenek sunulmaktadır. Verimlilik olarak da yenilen led farlar önceki modellerinden daha fazla şık ve gösterişli olurken, arabanın aerodinamik açısından etkileyeci bir tampon tasarımı ile birlikte hem şıklık hem gösteriş hem de aracın yere daha sağlam basması için 18 inç jantlar kullanılmış durumda.

Yeni Golf Detayları

Yeni modelle birlikte sadece dış tasarımında değişiklikler olmamakta olup ayrıca iç tarafta de değişiklikler devam etmekte. Yeni VW Golf, dekoraftik kaplama ve yeni koltuk döşemeleri ile şıklığı dışarıdan içeriye taşımaya başarıyor. Benzinli ve dizel motorların küçültmesinde en büyük teknolojiyi elinde tutan ve bütün şirketlerden bu konuda üstün olan Volkswagen, bunu yeni Volkswagen Golf 2017 modeline de yansıttı.

Buna en iyi örnek olarak ise 1.2 motorun yerine daha küçülerek aynı gücü sağlayan 1.0 litreye geldi ve 110 PS güç üreten yeni Golf motoru. Golf serisinin en çok tercih edilen motoru 1.4 TSI 125 PS olurken bu yeni motor seçeneği ile birlikte aynı verimi elde etmekte olup en büyük avantajları arasında daha düşük yakıt tüketimi sunmakta ayrıca da ülkemizde vergi yönünden bir çok avantaj sağlamaktadır.

Bu yeni motor serisi aynı şekilde DSG şanzıman ile de desteklenmekte ve diğer motor seçenekleri aynı şekilde devam etmekte. Yeni VW Golf en can alıcı noktası ise tüm araçlarında uygulamaya başladığı büyük boyutlu multimedya teknolojileri. Şu an için en küçük 6.5 inç olurken yeni Golf lerde bu 9.2 inç kadar çıkabilmektedir. En yüksek donanım seviyesinde sunulmakta olup sipariş üzerine takılmaktadır.

Üç farklı versiyon bulunan yeni motor seçeneği sadece iki sınıfı kapsamaktadır. Ayrıca VW 1.5 TDI ve TSI motorlar üzerinde çalışıp en yakın zamanda bunları yeni Golf araçlara da uyarlamayı düşünmekte. Yeni Volkswagen Golf 2017 Fiyatları Yeni Golf 2017 modeli her geçen sene ile kıyasladığımızda azda olsa artış göstermiş durum. Buna tabi ki yeni teknolojiler eklenince muhtemel fiyat yükselmesi normal gözüküyor. Yeni yapılan ÖTV düzenlemesi ile birlikte de Yeni Golf’de fiyatlar yükselmiş olsa da bu bütün araç fiyatlarını etkilemiş durumda. Ancak yeni çıkan 1.0 Litre motor seçeneği ile birlikte biraz daha cazip gelmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası