Yeni Volkswagen Transporter T7 Görüntülendi

0

Volkswagen, binek otomobil kategorisinde en çok satılan markalardan birisi olmak ile beraber gene hafif ticari kategorisinde de oldukça sevdalısı fazla olan bir markadır. Özellikle toplu taşımaya yönelik Crafter gibi modelleri ile okul servisi, personel servisi gibi işlerde hem konforu ve genişliği hem de performansı ve düşük yakıt tüketimleri ile bir çok ticari araç kullanıcısının tercih sebebi olmaktadır. Ayrıca Alman devi bu araçlarda ve Volkswagen Transporter T7 gibi araçlarında kanun ve yönetmeliklere uygun güvenlik donanımları ile direkt işletmeye hazır araçlar sunmaktadır.

Volkswagen Transporter ‘ın T1 ‘den başlayan modellerinden itibaren segmentinin öncü aracı olmaya devam ediyor. Özellikle son yıllarda hem daha ekonomik olması hem de isteğe özel dizayn ve genişlik seçenekleri ile vip ve makam aracı olarak sıkça tercih edilen araçlardan birisi. Otomatik şanzıman, full multimedya sistemler ve diğer konfor donanımları sayesinde artık yeni nesil transporter ‘lar binek otomobilleri aratmıyor. Volkswagen önümüzdeki yıl bir çok aracının modelinin tasarımını yenileyecek ve yeni tasarımlar ile satışa çıkacak. Buna yönelik çalışmalar bir yandan firma tarafından sürülürken diğer yandan da araç sevdalıları bu araçları görmek istiyor.

Volkswagen Transporter T7 Test Sürüşünde

Volkswagen Transporter ‘ın yeni çıkacak olan modeli T7 avrupada test sürüşlerine çıktı. Ancak bu araçlar test sürüşüne çıkartılırken gizlilik esas alması sebebiyle kamuflaj desenleri giydirilerek test ediliyor. Ancak kamufaj deseninin altından ne tür hatlar olduğu tahmin edilebiliyor. Öncelikle belirtmeliyiz ki bu segmentte bulunan ve hafif ticari olarak geçen araçların kasa değişimlerinde öyle baştan başa değişimler gelmesi beklenmiyor. Bunun en büyük sebebi karoser yapıdır.

Eski karoser üzerinden ufak dokunuşlar ile yeni modeller çıkartılıyor. Kamuflaj deseni ile gözlemlenen yeni Transporter T7 ‘ye göz attığımızda en büyük değişikliklerin aracın ön tarafında yapılacağı gözlemleniyor. Özellikle son yıllarda sıkça kullanılan led teknolojisi bu araçtada kendini göstermiş. Ayrıca aracın ticari ve düz hatlardan çıkartılıp daha fazla bir vip kullanıma yönelik tasarlandığını ve daha sportif ve asil hatlar ile dizayn edildiğini tahmin edebiliyoruz. Bunun yanı sıra iç donanımda gene multimedya sistemleri ve hayalet gösterge ekranının yeni Transporter T7 ‘de yer alması beklentiler arasında. Otomobil yorumcularının yeni transporter ‘ın 4 çeker seçeneği ile piyasaya çıkabileceği yorumlarını da yapmaktalar.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası