Yeni SUV Model BMW X8, 2020 Yılında Gelebilir

0

Otomotiv devlerinin SUV ve Pick-Up modellerine olan eğilimi günbegün artarken bir atakta Alman otomotiv devi BMW’den geldi. Bir kaç ay öncesine kadar belirsizliğini koruyan BMW X8 modeli hakkında söylentiler artarken, SUV modelin de 2020 yılında satışa sunulabileceği de söyleniyor. Edinilen bilgilere göre ise BMW tarafından X8 için bu yıl sonuna kadar üretim planı belirlenmiş bile.

Şirket hali hazırda bugüne kadar X8 hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da tüm dünyada X8 isminin haklarını alıyordu. Ayrıca markanın geliştirme depertmanı sorumlularından olan Klaus Fröhlich’de BMW için daha lüks ve pahalı bir SUV için yer olduğunun ifade etmişti. Hatta Klaus Fröhlich, X7 modelinden sonra gelecek olan lüks bir aracın şirket için de oldukça faydalı olacağını da belirtmişti.

X8’in 2020’de Gelebileceği Söyleniyor

Söylentilerin artmasından sonra edinilen bilgiler doğrultusunda malesef X8’in detayları halen belirsizliğini koruyor. Araç X7 modelinin coupe görünümüne kavuşacak bir versiyon mu olacak, yoksa daha uzun bir aks mesafesinde mi olacak henüz karar verilmiş değil. Fakat tahminlere göre X5 ile X6 arasındaki benzerlik gibi, X7 ile de X8 arasında bir bağlantı söz konusu olabilir. Henüz sadece dedikodularının döndüğü X8 kuşkusuz ki BMW modelleri arasında en pahalı model olacak. Aracın henüz coupe gibi mi, uzun aks mesafeli büyük lüks SUV model gibi mi olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası