Yeni Peugeot 508 Türkiye’de

0

Yeni Peugeot 508, yeni tasarımı ve muhteşem donanım paketleriyle birlikte Türkiye’de yerini almaya başladı. Peugeot 508 geçen sene yenilenmesinin ardından, yeni yüzü ve özellikleriyle birlikte dünyanın farklı bölgelerinde satılmaya başlanmıştı. D sınıfının önemli temsilcilerinden biri olan 508’in Türkiye’ye gelmesi gecikmeli de olsa, gerçekleşmiş oldu. Yeni yüzü ve yeni nesil özellikleriyle, yeni Peugeot 508 artık Türkiye yollarında yerini almaya başladı.

Yeni Peugeot 508 Adeta Yeniden Tasarlandı

Gerek iç tasarım ve gerekse dış tasarım olarak önemli değişikliklerin yapıldığı araç, adeta yeniden tasarlanmış oldu. Donanımsal birçok farklı özelliğinde eklendiği 508, İstanbul Les Ottomans’da bir lansman toplantısıyla birlikte çıktı.

Eski modeline göre çok daha dinamik bir görüntü kazandırılan 508, aynı zamanda olgun bir görünüme kavuşturulmuş durumda. Şık bir tasarımla karşımıza çıkan yeni 508’in geriye yönelik eğimli bir tavan ve alçalan burun yapısı, tasarıma farklı bir güzellik katmış durumda. Aracın arka kısmına baktığımızda ise, coupe tarzında bir görüntüyü anımsıyoruz.

Geniş bir yükleme imkânı veren arka bagaj, arka camla birlikte açılıyor. 487 litre yeni bagaj hacmine sahip olan 508, bir önceki modelinden daha alçak bir şekilde tasarlandığı için daha sportif bir görüntü ve sürüş keyfi sunuyor. Özellikle agresif tasarımlı araçlardan hoşlananları mest edecek yeni tasarımında, Peugeot’un simgesi olan Aslan logosu, yine ön ızgaranın ortasına yerleştirilmiş.

Yeni Peugeot 508 Türkiye'de

Aracın ön far kısmına baktığımızda, ince detaylarla kışkırtıcı bir görüntü kazandırıldığını söylemek mümkün oluyor. LED gündüz farlarıyla birlikte yeni bir kimliğe bürünen yeni 508, tasarımsal anlamda kesinlikle hayran kalacağınız özelliklere sahip. Aracın kapılarının çerçevesiz ve dar camlara sahip olması da, yeni görüntüyle muhteşem bir uyum sağlamış özelliklerden bazıları olarak öne çıkıyor. Muhteşem bir Peugeot ürün gamına sahip olan teknik ve dijital donanımı hem iç tasarıma ayrı bir çekicilik katarken, hem de daha güvenli ve kolay bir sürüş sağlıyor.

Kişiselleştirilmiş özelliklere imkân sunan dijital ekranının yanında, ergonomik yolcu ve sürücü koltukları tüm donanım paketleriyle fazlasıyla memnun edici bir görüntü kazandırılmış durumdadır. Koltuk ısıtma, dokunmatik ekran, şerit konumlama asistanı, masaj fonksiyonu ve daha birçok özelliğiyle, yeni Peugeout 508 Türkiye yollarında boy göstermeye başlıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası