Dartz’dan Yeni Zırhlı SUV: Prombron Black Stallion

0

Merkezi Letonya’nın Riga şehrinde bulunan zırhlı araç üreticisi şirket Dartz, Prombron serisi için, Prombron Black Stallion isimli yeni bir SUV üretti. İlerleyen tarihlerde çıkacak bir film için üretilen araç modifiye edilirken askeri koşulların göz önünde bulundurulduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Yüksek performansa sahip zırhlı araçların tasarımını ve üretimini yaparak, bu araçları pazarlayan Dartz, ürettiği araç serisine bir yenisini daha ekledi. Lüks iç tasarıma sahip özel deriden üretilen koltuklarıyla, zırhlı ve kurşun geçirmeyen pencereli SUV araçlar tasarlayan şirket, ürettiği yeni aracıyla da adından uzun süre söz ettireceğe benziyor.

Şirket tasarımlarına bir yenisini eklediği Prombron serisi bir SUV aracı, daha önce 2012 yapımı The Dictator filmi için tasarlayarak üretmişti. Bir ABD-Birleşik Krallık ortak yapımı olan filmin çekimleri New York ve İspanya’da yapılmıştı. Şimdi yine bir film için üretim yapan şirket, yeni üretimine Prombron Black Stallion ismini verdi. Zırhlı araç serinin diğer araçları gibi zırhlı bir yapıya sahip. Diğer modellere göre askeri ögelerin artırıldığı görülen SUV, daha saldırgan bir görüntüye sahip.

Prombron Black Stallion Hummer H2 Üzerine Modifiye Edilmiş

Araç Hummer H2 altyapısı kullanılarak hazırlanmış bir araç. Gövdede siyah renk tercih edilerek, aracın güçlü görüntüsü pekiştirilmiş. Dartz tarafından kullanılan kuru kafa logosu, bu zırhlı süper arabanın önünde, arkasında hatta depo kapağının içinde de kullanılmış. Şirket, araç üzerinde kullandığı modifikasyonlarla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Ancak yayınlanan fotoğraflar bu konuda ipuçları veriyor. Aracın fotoğraflarında ki görüntüsünde şirketin askeri bir görüntü yakalamak için çaba sarf ettiği anlaşılıyor.

Letonyalı şirket, birçok SUV modelinde, modelin ismi için helikopter modellerinden esinleniyor. Aracın ismi de bir helikopter isminden esinlenilmiş gibi görünüyor. Askeri bir helikopter olan Sikossky CH-53E Super Stallion modelinin ismi de bu modelin ismi için ilham kaynağı olmuş gibi görünüyor.

Dartz şu ana kadar sadece aracın fotoğraflarını yayınladı. Üretim aşamaları hakkında bilgi vermeyen şirket, araçtan kaç tane üretileceğine ilişkin de sessizliğini koruyor. Fotoğrafları bir oyun veya sinema karesinden fırlamış hissi uyandıran aracın performansına ilişkin merak edilenler, uğruna üretildiği film vizyona girene kadar giderilecek gibi durmuyor. Arabanın kullanılacağı film seyircisiyle buluşana kadar da gizemini korumaya devam edeceğe benziyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası