Opel Grandland X 2018 Yolları Sarsmaya Hazır

0

Yenilenen yeni keskin hatları ve kendisine hayran bırakan heyecan verici tasarımı ile Opel Grandland X 2018 sportif sürüş dinamikleriyle şimdi yollara çıkmaya hazır! Kaliteli malzemeler ile etkileyici bir tasarıma sahip olan Grandland X özelleştirilebilen tasarımı sayesinde özel bir alana dönüşüyor. İç tasarımından koltuklara, araç içi ve dışında bir çok aksesuarı kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunlardan bazıları; çift renkli tavan veya panoramik tavan, deri koltuklar, direksiyon simidi, ortam aydınlatması ve 17” ve 19” jantlar.

2018 modeline özel olarak Grandland X’de ek geliştirilen bir çok özellikte yer almakta. Gece sürüşlerinizi daha güvenli ve konforlu hale getirecek yeni halojen farlar diğer farlara oranla %30 daha fazla aydınlatma sunuyor. Kamera sistemi ile denetlenen ön farlar karşı güzergahtan gelen bir aracı algılandığında otomatik olarak far süzmesini devreye sokuyor. Grandland X her türlü yol durumuna ve hava koşullarına görede otomatik olarak kendini ayarlıyabiliyor. Bunlar; otoyol, çevreyol, şehir, kavşak, kötü hava ve viraj aydınlatması şeklinde.

Opel Grandland X 2018 Yolları Sarsmaya Hazır

Otomatik sürücü asistanları sistemleriyle donatılan Grandland X 2018 her zaman yüksek güvenlik vaad ediyor. Sürüş esnasında araç yolu sürekli tarıyor ve riskleri her zaman olsun minumumda tutmayı başarıyor. 30 – 180 km/s hızlarda kullanabileceğiniz hız sabitleme sistemi, diğer araçlara oranla yolda gerekli gördüğü taktirde otomobili otomatik frenleme ile durdurabiliyor. Hız sabitleyicisine de bağlı olan aktif acil frenleme sistemi tehlikeli koşulda ilk önce sürücüyü uyarıyor. Eğer bir aracın yada yayanın tehlikeli yaklaşması varsa sistem aracı yavaşlatıyor ve eğer hızınız 30 km/s hızı altında ise aracı tamamen durdurabiliyor. Araçta yer alan diğer güvenlik asistanları ise;

  • Şerit İhlali Uyarı Sistemi
  • Takip Mesafesi Göstergesi
  • Kör Nokta Uyarı Sistemi
  • Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi

Şeklinde. Artı olarak dar alanlarda bile mükemmel park edebilmenizi sağlayacak 360 derece kuş bakışı çevre kamerası sürüşleri hiç olmadığı kadar kolaylaştıracak. Konsol bölgesinde yer alan ekran sayesinde aracın arkasında ki her türlü hareketliliği 360 derecelik kamera ile izlersiniz. Bu sayede park alanına girmekte, çıkmakta artık çocuk oyuncağı! Kamera sistemi ile entegreli olarak çalışan park sistemi asistanı ise kusursuz park etme imkanı sunuyor. Sadece tek bir tuşla aktif edeceğiniz sistem araç dışarısında yer alan sensörler sayesinde aracınızı otomatik olarak park alanına kendisi park ediyor. Sizde bu sırada konforun tadını çıkartıyorsunuz.

Opel Grandland X 2018 Yolları Sarsmaya Hazır

Opel Grandland X 2018 Konfor

Sağlıklı sırtlar kampanyası onaylı ergonomik koltuklar tüm yolculuklarınızda üstün konfor ve rahatlık sunuyor. Excellence modelin de opsiyonel olarak sunulan koltuklar Alman AGR tarafından onaylanmış durumda. Ayrıca konforunuzu üst seviyede tutacak ön ve arka koltukların tamamın da koltuk ısıtmaları yer alıyor. Bunları destekleyecek direksiyon simidi ve yan dikiz aynaları da ısıtmalı olarak tasarlanmış.

Aracın her yerinde uygulanan gelişmiş Alman teknolojisi aracın bagaj bölümünde de kullanılmış. Otomatik açılır elektrikli bagaj kapağı, elleriniz dolu olduğu taktirde ayağınızı aracınızın altına uzattığınız taktirde devreye giriyor. Opel Grandland X arka koltukları 60/40 oranında katlanabilir olarak tasarlanmış. Tek bir tuşla 514 litrelik standart bagaj alanınızı 1652 litreye kadar çıkabilirsiniz. Ayrıca kayak malzemeleri gibi uzun eşyalarınız için arka koltukların sadece orta kısmını da katlayarak yolcu alanını kısıtlamasının da önüne geçebilirsiniz.

Opel Grandland X 2018 Yolları Sarsmaya Hazır

Opel Grandland X 2018 Detayları

Dinamik, pürüzsüz ve verimli sürüş sunan otomobil tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak 2 farklı modelde 2 farklı motor seçeneği ile sunulmakta. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinden oluşan sistemin detayları ise;

  • 1.6 litre dizel, 120 hp/300Nm
  • 1.2 litre benzinli, Direct Injection Turbo, 130 hp/230Nm

Şeklinde. Enjoy ve Excellence modellerine ek olarak yukarıda belirlenen motor seçenekleri ile seçebileceğiniz tüm Grandland X modelleri, ideal itiş gücünü yakalamak için hafif ve bir o kadar da sağlam malzemelerden üretilmiş. Her türlü yol ve sürüşe hazırlıklı olan araç 5 farklı sürüş modu ile sunulmakta. Bunlar; Standart ESP, Kar, Engebeli Yüzeyler, Kum ve ESP’yi kapatacağınız mod. Her zaman üstün konfor ve üstün sürüş deneyimleri sunan Grandland X hakkında daha detayları bilgilere ulaşmak için size en yakın Opel Showroom’unu ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında Opel Grandland X 2018 fiyatları hakkında detaylı bilgilere sahip olabilir, onu yakından inceliyebilir ve hatta onunla bir test sürüşüne bile çıkabilirsiniz.

Opel Grandland X 2018 Yolları Sarsmaya Hazır

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası