Opel Insignia Sports Tourer 2018 Sınıfının En İyisi

0

Spor tasarımının yanı sıra station wagon bir otomobilin konforunu sunan Opel Insignia Sports Tourer 2018 çok yönlülüğü ile aklınızı başınızdan alacak. Sürücüye dönük olarak tasarlanan konsol bölgesi, ergonomik koltuklar ve kullanılan birinci sınıf malzemeler sürüş keyfinizi ikiye katlayacak.

1665 litre taşıma kapasitesine kadar arttırılan Insignia Sports Tourer’un bagaj hacmi mükemmel bir taşıma ustasına dönüşebiliyor. İsteğe göre kullanabileceğiniz, 17” ve 20” arası değişen jantlar aracınızı kişiselleştirmenize olanak sağlıyor. Araçta yer alan panoramik sunroof ise aracınızın her zaman doğal bir ışıkla dolmasına yardımcı olur. Yeni Insignia’nın 2018 modelin de bir çok yenilikte bulunuyor. Otomatik hız sabitleme sisteminden, elektrikli bagaj kapağına kadar uygulanan bir çok yeniliği yakından inceliyelim..

Opel Insignia Sports Tourer 2018 Sınıfının En İyisi

Opel Insignia Sports Tourer 2018 Yenilikler

Elektrikli Bagaj Kapağı: Diğer Insignia modellerinde de yer alan ve göze ilk çarpan yeni özelliklerden biride elektrikli bagaj kapağı. Bagaj kısmının altında yer alan sensör sayesin de elleriniz dolu olduğunda rahatlıkla bagajı açabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ayak ucunuzu araç altından yere yansıyan lazer ışığının olduğu kısma ayağınızı uzatmak.

İntellilux LED Matrix Farlar: Üstün Alman teknolojileri ile geliştirilen ve Opel’e özel uzun huzmede göz kamaştırmayan farlar, diğer sürücülerin gözlerini asla kamaştırmaz. 50 km/s hızın üzerindeyken aktif hale gelen uzun huzme farları 16 farklı LED’den oluşmakta. Sensörler aktif konumda olduğu zaman karşıdan gelen bir aracı algıladığı zaman o bölgeyi aydınlatan farlar kendini kapatır. Daha detaylı bilgi için aşağıda yer alan videoyu izleyin.

Otomatik Hız Sabitleyici: Her zaman koşulda güvenli yolcukluklar sunmak için tasarlanan Insignia Sports Tourer, tampon tampona kazaların önüne geçiyor. Diğer tüm hız sabitleyici sistemlerin aksine Opel modellerin de yer alan hız sabitleyicileri otomatik olarak fren ve gaz yapabiliyor. Belirlenen takip mesafesinde değişiklik olduğu taktirde otomobil kazaların önüne geçmek için kontrolü eline alıyor.

Head-Up Display: Insignia modellerinin en sevilen özelliklerinden biride kuşkusuz Head-Up Display. İleri alman teknolojileri ile donatılan otomobil bu sistem sayesinde de güvenli sürüşü her zaman destekliyor. Sürücü kısmındaki cama yansıtılan otomobil hızı, navigasyon ve tehlike uyarıları sayesinde gözünüzü hiçbir zaman yoldan ayırmadan seyehat edebileceksiniz.

2.0 litre motor seçeneğine ek 6 ileri otomatik ve 8 ileri otomatik seçeneği ile sunulan Insignia Sports Tourer, sizi ileri taşıyacak daha bir çok teknolojiye sahip! Opel mühendisleri tarafından geliştirilen ve Insignia modellerinin vazgeçilmezi haline gelen 4×4 sistem sayesinde her türlü yol şartında ekstra yol tutuşu sağlıyor. Otomobil ön ve arka, hatta 4 teker arasında bile tork ve güç dengesi sağlayabiliyor. Bu sayede virajlarda ve zorlu yollarda araç güç dengesi sayesinde her zaman yolda kalmanızı sağlıyor.

Opel Insignia Sports Tourer 2018 Sınıfının En İyisi

Opel Insignia Sports Tourer 2018 Fiyatları

Kendi içerisinde ise Enjoy, Excellence ve Exclusive model seçenekleri ile sunulan Insignia Sports Tourer, 2018 yılı için satış fiyatları da belli oldu. Geçtiğimiz yıl 161.800 TL başlangıç fiyatlarına sahip olan otomobil, malesef son gelen zamlar (ÖTV, KDV) ve yükselen dolar kurlarından oldukça etkilendi. Opel Insignia Sports Tourer 2018 Fiyatları ise şu şekilde;

  • Insignia ST Enjoy 1.5 165 HP Otomatik Şanzıman S&S AT-6 ( Benzin ) 173.000 TL
  • Insignia ST Enjoy 1.6 136 HP Otomatik Şanzıman S&S AT-6 ( Dizel ) 182.500 TL
  • Insignia ST Excellence 1.6 136 HP Otomatik Şanzıman S&S AT-6 ( Dizel ) 200.500 TL
  • Insignia ST Exclusive 1.6 136 HP Otomatik Şanzıman S&S AT-6 ( Dizel ) 235.000 TL
  • Insignia ST Exclusive 2.0 210 HP Otomatik Şanzıman S&S AWD AT-8 ( Dizel ) 386.500 TL

Şeklindedir. Ülkemizde malesef otomobil fiyatları uygulanan ÖTV ve KDV oranları yüzünden oldukça yüksek. Aynı model aracın yani; Insignia ST Exclusive tam donanımlı full aracın yurt dışındaki değeri 40.990 Euro. Türk lirasına bunu çevirdiğimiz zaman bugün ki kurla birlikte 191.521 TL yapıyor. Yani aradaki fark tam olarak 194.979 TL. Yani bir otomobil kendinize alırken, bir otomobil’de devlete almış oluyorsunuz.

Opel Insignia Sports Tourer 2018 Sınıfının En İyisi

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası