Michelin Kış Lastikleri – Kar Lastiği İnceleme, Fiyatları ve Yorumları

0

Kış aylarında, hava sıcaklıklarının belirli bir derecenin altına düşmesi ile ve yoğun kar yağışı olan bölgelerde kışlık lastik kullanımı sürücü, yolcu, yaya ve araç güvenliği için çok önemlidir. Michelin markasına ait kışlık lastik ürün gamını birlikte inceleyelim. İşte Michelin kış lastikleri, yorumları, fiyatları ve detaylı incelemeleri;

Michelin Alpin 6

Michelin Alpin 5 modeline göre ıslak yolda %6, karlı yolda %8 daha iyi performans ortaya koymaktadır. Bu ürün düşük sıcaklıkta yüksek yol tutuşu sağlamak için üretilen markanın en yeni modelidir. Ürün, Michelin Evergrip Technologies özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde; değişken sırt deseni sayesinde lastik aşınması sonucunda ana kanallar gelişir ve açılır, ayrıca lastikte çok katmanlı sırt bileşeni bulunmaktadır. Lastik optimize edilen yüksek aşınmaya karşı dirençli yüzeyle kaplanmıştır. Ürün, yüzeyinde meydana gelecek aşınmalara rağmen yüksek frenleme ve çekiş gücü ile ön plana çıkmaktadır. Üretim teknolojisi sayesinde uzun ömürlü bir lastiktir. Lastik dünyaca ünlü ADAC testlerinde başarılı sonuçlar elde etmiştir. Michelin kış lastikleri sıralamamızın ilk üyesi binek otomobiller için tasarlanmıştır.

Michelin Pilot Alpin 5

Bu ürün dünyaca ünlü ADAC ve AUTO BİLD testlerinde önemli dereceler elde etmiştir. Ürün, kış koşullarında uzun ömürlü yol hakimiyeti sunmaktadır. Karlı ve ıslak zeminlerde geliştirilmiş yol tutuşu, kış aylarında her türlü yol koşullarında daha kısa fren mesafesi, ıslak yolda kaymaya karşı yüksek direnç göstermesi, optimize yuvarlanma direnci ve rakiplerine göre daha yüksek kilometrelere dayanması ile ön plana çıkmaktadır. Ürün premium araç üreticileri olan Audi, AMG, BMW, Mercedes ve Porsche tarafından onaylanmıştır. Lastik tüm yol koşullarına karşı arttırılmış kızaklama performansına sahip merkezi kanalı bulunan simetrik desene sahiptir. Bileşeni sayesinde düşük yakıt tüketimi ve görüntü olarak dış yanak kısmında kadife etkisi bırakan premium rötuş görüntüsüne sahiptir. Binek otomobiller için tasarlanmıştır.

Michelin Alpin 5 SUV

Kış aylarındaki tüm hava koşullarında daha güçlü frenleme ve daha yüksek kayma direnci sunmaktadır. Islak zeminde ve karlı yollarda daha iyi direksiyon hakimiyeti sunmaktadır. SUV araç modelleri için tasarlanan üründe güçlendirilmiş yanak yapısı vardır ve rakip lastiklere kıyasla yüksek kilometreli kullanım ömrü sunmaktadır. Lastik AMG, BMW, Mercedes ve Porsche onaylıdır. Lastik, deseni sayesinde her türlü kış koşulunda yüksek performans sunmaktadır. Polimeri eklenmiş lastik içeriği sayesinde yol tutuşunu maksimum seviyeye çıkartır. Arttırılmış yanak yapısı ile gövdesi güçlendirilmiştir. Dış yanak görünümünde kadifemsi etki vardır.

Michelin Agilis 51 Snow – Ice

Bu lastik sayesinde zor kış şartlarında işleriniz asla aksamayacak. Lastik tasarımı ve bileşimi sayesinde kış aylarda maksimum verimlilikte taşıt kullanımı için üretilmiştir. Kamyonet tarzı araçlar için tasarlanmıştır.

Michelin Alpin 5

Ürün 2016 ve 2017 yılında AUTO BİLD ailesi tarafından örnek lastik olarak gösterilmiştir. Michelin bu lastik modeli ile yakalamış olduğu başarıyı Alpin 6 modeli ile devam ettirmektedir. Ürün ıslak ve kuru zeminde yüksek güvenlik, uzun ömürlü olması ile ön plana çıkmaktadır. Lastiğin deseni, lastiğin performansını tüm ömrü boyunca koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Ürün düşük sıcaklıklarda lastik performansını optimize eder, kış koşullarında maksimum performans sağlar ve tüm bunları yaparken enerji verimliliğini yüksek seviyede tutar. Binek otomobiller için tasarlanmıştır.

Michelin Alpin 4

Şehir otomobilleri, MPV’ler ve aile otomobilleri için üretilmiştir. ADAC testlerinde başarılar elde etmiştir. Karlı, buzlu ve yağmurlu hava koşullarında %10 daha kolay kalkış ve %5 daha kısa fren mesafesi sunar. Tam aktif sırt deseni sayesinde frenlemeyi ve dengeyi arttırmaktadır. Ürünün bileşiminde Helio Compound+ kauçuk bulunmaktadır. Piyasa ortalamasından %35 daha fazla kilometre kullanımı sunmaktadır. Rakipleri arasında en iyi enerji seviyesine sahip lastiklerdendir.

Michelin Latitude Alpin

SUV VE 4*4 araçlar için üretilmiştir. Arttırılmış güvenlik ve sıra dışı kilometre ömrü ile ön plana çıkmaktadır. Stabiligrip teknolojisi ile daha fazla yol tutuşu, gelişmiş çekiş gücü, daha fazla denge ve yüksek hızlarda daha güçlü direnç sunmaktadır.

Michelin Pilot Alpin PA4

Binek otomobiller için tasarlanmıştır. 31 farklı ebatta üretimi mevcuttur. Porsche, BMW, Mercedes, Audi, AMG ve BMW M tarafından onaylanmış üründür. Çok oluklu sırt deseni ile kar ve buz üzerinde daha iyi yol tutuş ve daha kısa fren mesafesi sunmaktadır. Üç boyutta tasarlanan derin lameller ile daha iyi çekiş daha fazla çıkıntı, kauçuk bloklarda artan sertlik, su filminin kırılması için değişken açılar sağlanmıştır. Tüm bunlar sürüş ve hassasiyeti arttırmaktadır.

Michelin Alpin LA 2

SUV ve 4*4 araçlar için tasarlanmıştır. Porsche,. BMW, Mercedes tarafından onaylanmıştır. Artan sayıda blok ve lameller ile daha iyi yol tutuş ve kısa fren mesafesi sağlamaktadır. Helio Compound 3G kauçuk kullanılarak üretilmiştir.

Michelin Agilis Alpin

Karlı zeminlerde optimum çekiş ve hızlanma ve diş derinliği sayesinde birinci sınıf yol tutuşu imkanı vermektedir. Zorlu kış koşulları için kusursuz frenleme mesafesi sunmaktadır. Rakiplerinin ömürlerini göre %10 daha fazla ömürlüdür. Yenilikçi kamyon lastiği ile aşınmaya karşı daha dirençli olabilmesi için kauçuk bileşen bulunmaktadır. Karlı zeminlerde çekiş gücünü maksimum seviyeye çıkartmak için açık yanaklı ve geniş aralıklara sahip özel sırt deseni bulunmaktadır. Kamyon lastikleri kategorisinde diğer lastiklere oranla %27 daha fazla kauçuk miktarı bulunmaktadır. Lastikte bulunan %16’lık lameller sayesinde karlı zeminde mükemmel tutunma sağlar, lamellerin değişken yapısı sayesinde lastiğin stabilitesi maksimum seviyeye çıkartılmıştır. Yanak siperleri sayesinde lastiğin ömrü maksimum seviyeye çıkmaktadır. Ürün, sekiz adet yanak koruma ile üretilmektedir. Michelin kış lastikleri son üyesi kamyonet tarzı araçlar için tasarlanmıştır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası