ING Bank IBAN Öğrenme

0

ING Bank vadesiz hesaplarınızda işlem yapmak için IBAN numarasına ihtiyacınız olabilir. IBAN numaranızı öğrenmek için;

  • ING Bank şubelerinden
  • ING Bank Müşteri Hizmetlerinden
  • ING Bank ATM’lerinden
  • Hesap cüzdanınızdan
  • ING Bank internet şubesinden
  • ING Bank Mobil uygulamadan IBAN numaranızı sorgulayabilirsiniz.

ING Bank Şubelerinden IBAN Öğrenme

ING Bankta açılmış olan vadesiz hesabınıza ait IBAN numarasını bankanızın hizmet verdiği saatlerde şubeden öğrenebilirsiniz. Şubeden IBAN numaranızı öğrenmek için yasal olarak hesabın size ait olması gerekir. Hafta sonu ya da resmi bayramlar gibi şubenizin hizmet vermediği dönemlerde IBAN numaranızı bankanızın diğer hizmet kanallarından öğrenebilirsiniz.

ING Bank Müşteri Hizmetlerinden IBAN Öğrenme

0850 222 06 00 numaralı ING Bank çağrı merkezini arayarak sesli yanıt sisteminde tuşlamayla ya da çağrı merkezi danışmanlarının yardımıyla IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri kesintisiz hizmet vermektedir.

ING Bank ATM’lerinden IBAN Öğrenme

Vadesiz hesabınıza ait banka kartınız ya da ING Bank kredi kartınızla IBAN sorgulama işleminizi ATM’den yapabilirsiniz.

  1. Türkiye’nin dilediğiniz yerinde ING Bank ATM’sine giderek banka kartınız ve müşteri şifreniz ile giriş yapın.
  2. Giriş menüsünden önce Hesaplarım sekmesine daha sonra Vadesiz Hesaplarım seçeneğine dokunun.
  3. Adınıza kayıtlı vadesiz hesaplarınızdan istediğinizi seçerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

ING Bank Hesap Cüzdanından IBAN Öğrenme

ING Bank’ta hesap açtırdığınızda verilen hesap cüzdanında hesap sahibi, hesap numarası, müşteri numarası gibi bilgiler yer alır. IBAN numaranızı öğrenmek için bu bilgileri kontrol edebilirsiniz.

ING Bank İnternet Bankacılığı IBAN Öğrenme

ING Bank’ın internet bankacılığı hizmetini kullanarak IBAN numaranızı öğrenmek için;

  1. ING.com.tr internet sitesine gidin, ekranın sağ üstünde gördüğünüz İnternet Şubesi butonuna tıklayın, Bireysel seçeneği ile devam edin.
  2. Giriş yapmak için Kullanıcı Kodu ya da kimlik numarası ve şifre alanlarını doldurun, girişle ilgili bir sorun yaşarsanız Yardım İstiyorum butonuna tıklayabilirsiniz.
  3. Bilgilerinizi girerek giriş butonuna tıkladığınızda ING Bank İnternet Şubesi giriş sayfasına yönlendirileceksiniz. Sol kısımda yer alan Hesaplarım sekmesine tıklayarak ING Bank’ta bulunan hesaplarınızı görüntüleyebilirsiniz. Dilediğiniz bir hesabı seçtiğinizde IBAN numaranız ve diğer hesap bilgileriniz görüntülenecektir.

ING Bank Mobil Bankacılık ile IBAN Öğrenme

ING Bank Mobil uygulamasını kullanarak IBAN numaranızı öğrenmek için uygulamaya Kullanıcı Kodunuz/ Kimlik numaranız ve ING Bank mobil şifreniz ile giriş yapın. Daha sonra uygulama giriş ekranının solunda yer alan menüden Hesaplarım seçeneğine dokunarak görüntülemek istediğiniz hesabı seçin. Hesap ekranında IBAN numaranız yer almaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası