Japon Tankı Toyota Century 2018 Tüm Özellikleri ile Tanıtıldı

0

Toyota’nın en çok satan modelleri arasında yer alan ‘Century’ üçüncü nesil olarak tekrardan piyasaya srüldü! Markanın kendi ülkesi için ürettiği F Segmentinde yer alan bu araç, yeni yüzüyle 2017 Tokyo otomobil fuarında tanıtıldı! Toyota Century 2018, bu senenin en çok satan otomobilleri arasında yer alabilir!

Aracın görünümünde eski Amerikan ve İngiliz araçlarında ki hava yer alan otomobilde, Rolls Royce modellerine yakın tasarımı ile göz kamaştırıyor! Aracın içerisinde bakıldığı zaman 90’lı yılların kalite kokan W140 kasası, bu otomobilde tam anlamıyla öne çıkıyor. Aracın iç mekanında ise deri koltuklar yer almıyor. Bu otomobilin en çok eleştirilen tarafları arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra 20 hoparlörlü ses sistemleri, arka çapraz trafik uyarı sistemleri, çarpışma önleme asistanı, kör nokta algılama gibi birçok teknik özellik düşünülmüş! LCD ekran üzerinden multimedya olarak görüntüleme yapılmaktadır. Toyota Century 2018 ile beraber firmanın amiral gemisi olan bu aracın yoğun bir ilgi göreceği düşünülüyor!

2018 Toyota Century Teknik Özellikleri!

2018 Toyota Century ile teknik özellikler de açıklandı! 3090 aks ağırlığında, 5335 mm uzunluğu ve 1930 mm genişliği ile öne çıkan araç, aynı zamanda 1505 mm yüksekliğe sahip! S serisinden daha uzun olarak tasarlanan aracın motor gücü ise Lexus LS 600h modelinde yer alan 394 PS güç ve 5,0 litre V8 hibrit motorlarının yer aldığı bir araç olacak!

Net verilerin yakın zamanda açıklanacağı otomobilin ülkemizde satışlarının yapılıp, yapılmayacağı da merak konusu! Avrupa pazarına pek uygun bir araç olmasa da, Asya pazarında sedan lüks araç almak isteyenlerin ortak tercihi olacaktır. Fiyatları konusunda da net açıklama için Kasım ayını beklemek durumundayız! Dünya çapında lansman değeri kazanan 2018 Toyota Century, kısa zaman içerisinde tüm Asya pazarının yegane hakimi olabilir. Uzunca süredir piyasanın en çok dikkat çeken otomobilleri arasında yer alan Century, muhteşem tasarımı ve ek olarak kaliteli düşünülmüş dizaynı ile görenleri kendisine hayran bırakmayı amaçlıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası