Yapı Kredi Hesap Bakiyesi Sorgulama

1

Yapı Kredi bankasında bulunan vadesiz hesaplarınızda ne kadar bakiye olduğunu öğrenmek için mesai saatlerinde Vakıf Bank şubelerine başvurabilir veya şubeye gitmeden işlemlerini kendini halledebilirsiniz. Yapı Kredi Hesap Bakiyesi Sorgulama işlemini mesai saatleri dışında gerçekleştirmek isterseniz;

  • Yapı Kredi müşteri hizmetleriden
  • Yapı Kredi ATM’leriden
  • İnternet bankacılığından
  • Mobil uygulamadan
  • Kısa mesaj yoluyla hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

444 0 444 ya da 0850 222 0 444 numaralı Yapı Kredi müşteri hizmetlerinden 7/24 hesap bakiyesi sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. İşleminizi sesli yanıt sisteminden kendiniz gerçekleştirebilir ya da müşteri danışmanlarından yardım alabilirsiniz. Müşteri danışmanına bağlanarak bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için hesabın sizin üzerinize kayıtlı olması gerekir, aksi halde bakiye bilgisi verilmeyecektir.

Yapı Kredi ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

Yapı Kredi ATM’lerinden hesap bakiyenizi olduğunu öğrenmek için kredi kartınızı veya banka kartınızı kullanabilirsiniz. ATM’den bakiye sorgulamak için aşağıdaki adımları takip edin;

  1. Türkiye’nin her yerinde dilediğiniz Yapı Kredi ATM’sine giderek banka kartınız veya kredi kartınız ile giriş yapın.
  2. Ana Menüde görüntülenen seçeneklerden Hesaplarım’a dokunarak bankanızda bulunan vadesiz hesaplarınızı listeleyin.
  3. İşlem yapmak istediğiniz vadesiz hesabını seçtiğinizde açılan ekranda bakiye bilginiz yazacaktır.

Yapı Kredi İnternet Bankacılığı Bakiye Sorgulama

Yapı Kredi internet bankacılığı kullanarak vadesiz hesaplarınızın bakiyesini sorgulayabilir, hesabınızın para giriş çıkışını kontrol edebilirsiniz. Bakiyenizi sorgulama için;

  1. Yapikredi.com.tr adresine gidin, giriş ekranının sağ üstünde bulunan İnternet Şubesi menüsünden Bireysel Giriş seçeneğine tıklayın.
  2. Giriş ekranı açıldığında Kullanıcı Kodunuzu ve internet şifrenizi girin. Kullanıcı kodunuzu bilmiyorsanız T.C. kimlik numaranız ile de giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi bilmiyor ya da unuttuysanız giriş ekranının sağında bulunan Şifremi Unuttum linkine tıklayarak şifrenizi öğrenebilirsiniz.
  3. İnternet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Ana Menü> Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin. Bu ekranda bankanızda kayıtlı vadesiz hesaplarınız görüntülenecektir. Bakiyesini sorgulamak istediğiniz vadesiz hesabınızı seçerek sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

Yapı Kredi Mobil uygulamasına Kullanıcı kodunuz / T.C. kimlik numaranız ve mobil şifreniz ile giriş yapın. Ana ekranının sol üst köşesinde yer alan menüye tıklayarak Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını takip edin. Bakiyesini görüntülemek istediğiniz hesabı seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi SMS ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

SMS ile Yapı Kredi hesaplarınızın bakiyesini öğrenmek için BKHESAP yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra banka kartınızın son 4 hanesini ekleyin, 4400’a gönderin. Bankanız tarafından vadesiz hesabınıza ait bakiye bilgisi kısa mesaj olarak gönderilecektir.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. ilyas akbey diyor

    hesabımda ne kadar para var

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası