Hyundai Yeni i20 Active İle Hayata Yer Açın

0

Hyundai Yeni i20 Active, şehir içi çevikliği ile maceracı ruhun mükemmel karışımını temsil ediyor. Bu özelliği, tasarımının tüm detaylarında kendini gösteriyor. Entegre arka spoyler aerodinamik performansı iyileştiriyor. Sportif tasarımın içinde üçüncü stop lambası da yer alıyor. Çamurluklar, yan etekler ve tamponlar ile uyumlu olarak mat siyah renkli göz alıcı koruyucu plastik malzeme ile kaplı.

Özgün yıldız şeklindeki tasarımı ve metal görünümü ile sportif havayı pekiştiriyor. Elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları herhangi bir hasarı engellemek için katlanabilir olarak tasarlanmış. Belirgin sis lambaları ve ön koruma plakası ile iddialı ön tampona sportif altıgen ızgara damga vuruyor. Yeni i20 Active, aktif yaşamdan daha fazlasını alma konusunda teknolojinin size nasıl yardımcı olabileceğinin en iyi göstergesi. Ayrıca hayatınızı nasıl daha konforlu, daha rahatlatıcı ve daha kullanışlı hale getirebileceğinin de en iyi göstergesi.

Ayarlanabilir sürücü koltuğu ile sürücü koltuğunun mesafesi ve yüksekliği ayarlanabilir. Bağlanabilirlik akıllı telefonunuz veya diğer mobil cihazlarınız için kolay bağlanabilirlik. Yalnızca takın ve çalıştırın. Güneş gözlüğü bölmesi kolay erişim için üst orta konsolda konumlandırılmış. Ön tarafta bulunan yolcular koltukların arasında bulunan bardak tutucuları rahatca kullanabilirler.

Yeni i20 Active Detayları

Kompakt ve hafif motor yüksek derecede yakıt verimliliği sağlıyan Yeni i20 Active, 120 beygir motor daha fazla performans ve daha tutkulu sürüş için tasarlanmış. Elektrik kontollü basınç tahliyesine sahip kumandalı turbo sistemi gaz tepkisini ve düşük devirlerdeki torku artırmaktadır. Silindir kafası ve bloğu için ayrılarak optimize edilen soğutma sistemi iç sürtünmeleri azaltacak şekilde geliştirilmiş i20 Active detaylarıyla sürücü konforunuda ön planda tutmayı başarıyor.

120 beygir 1.0 litre T-GDi motorun performansı, tam uyumlu 6 vitesli manuel şanzıman ile desteklenmiş. Kaydırmaz malzeme ile desteklenen metal pedallar Yeni i20 Active’in sportif doğasını yansıtıyor. Ayrıca sistem lastiklerdeki basıncı görüntüler.

Güvenliği ilede ön plana çıkan Yeni i20 Active 6 hava yastığı sistemi; ön hava yastıkları, ön kısımda bulunan iki adet yan hava yastığı ve yan kısımlarda boylu boyunca konumlandırılmış olan iki perde hava yastığından oluşmaktadır. Arka tamponda aralıklarla konumlandırılmış olan sensörler geri geri giderken herhangi bir engel ile karşılaşıldığında sürücüyü ikaz eder ve bu sistem aracınız park ettiğiniz zamanda size oldukça kolaylık sağlar.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası