Hyundai Araç Kiralama ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

0

Her geçen gün talebin artması ile birlikte araç kiralama sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Sektörde pazar payını arttırmayı hedefleyen Güney Kore’li otomotiv üreticisi Hyundai, LeasePlan şirketi ile güçlerini birleştirerek Hyundai Araç Kiralama adı altında yeni bir programa başlıyor. Yeni gerçekleştirilen iş ortaklığı ile birlikte Hyundai markası gözünü kurumsal müşterilere dikti. Kobiler başta olmak üzere, avukat, doktor, eczacı gibi vergi levhalı işletme ve gerçek kişilere Hyundai güvencesi ile hizmet sağlanacak.

Program ilk olarak pop-up showroom adı verilen, Türkiye’yi karış karış gezen ve markanın modellerini tanıtan platformda tanıtıldı. Hyundai Araç Kiralama sistemi dahilin de otomotiv devi tüm binek otomobillerin de kiralama imkanı sunacak. Program dahilin de araç talebinde bulunan müşteriler web üzerinden anında teklif alabileceği gibi, operasyonel kiralama taleplerinde ise bağlı bulunan ildeki yetkili satıcılardan destek verilecek. 7/24 online hizmet verecek araç kiralama operasyonu anlık olarak kullanıcılara destek verecek. Herhangi bir aksilik, sigorta, bakım ve vergi maliyetleri Hyundai Araç Kiralama sistemi takibinde yürütülecek.

Mayıs İtibariyle Başlıyor!

Program mayıs ayında start verecek. Hyundai güvencesinde kiralama yapacak olan sürücüler kiralama öncesi araçları yakından inceleme fırsatını bulacaklar. Müşteriler Hyundai bayilerinden kiralama yapabileceği gibi, markanın Türkiye genelinde bulunan yetkili servislerden de teknik personel yardımı ve orjinal parça güvencesi alabilecekler. Gerçekleştirilen basın toplantısında Hyundai ve LeasePlan üst düzey yöneticileri de açıklamalarda bulundu.

Hyundai Genel Müdürü Önder Göker; ”Binek otomobil pazarında 2018’in ilk çeyreği itibariyle 7.7’lik bir pay ile 3. sırada yer alıyoruz. Otomotiv sektörünün önemli temsilcilerinden biri olarak, yeni programımız ile birlikte tüm binek araçlarımızda kiralama hizmeti sunacağız. Bu doğrultu da çözüm ortağı olarak LeasenPlan ile bir ortaklık gerçekleştirildi ve sağlanan tüm imkanlar içinde teşekkür ediyoruz. Müşterilerimizin işlemlerini daha hızlı ve sorunsuz gerçekleştirebilmesi için hyundaiarackiralama.com.tr üzerinden talep oluşturacağız. Ayrıca showroom ziyaretleri sırasında da müşterilerin araçları yerinde ve uzman ekiple test etme imkanını sunacağız.” dedi.

Hyundai Araç Kiralama adı altında oluşturulan işbirliği hakkında LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay’da açıklamalarda bulundu. Oktay; ”Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi LeasePlan olarak son sürat marka iş ortaklığına devam ediyoruz. Türkiye pazarına oldukça hakim bir konumda yer alan Hyundai ile çalışmaktan oldukça mutluyuz. Hyundai’nin oldukça geniş bir binek otomobil yelpazesi var. LeasePlan’ında 50 yılı aşkın bir tecrübesi bulunuyor. Şimdi bu önemli iki büyük yapı tek çatı altında birleşiyor ve müşterilere alternatif çözümler üretecek.” ifadelerine yer verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası