Telefon Kredisi Veren Bankalar

0

Konut kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi dışında bankalar tarafından verilen krediler arasında yer alan telefon kredisi günümüzde neredeyse tüm bankalar tarafından verilmektedir. Müşterilerine daha iyi hizmet vermek için yarışan bankalar telefon kredisi içinde farklı şartlar sunarak birbirleri ile yarışmaktadır. Telefon satın almak isteyenler yasal olarak taksit imkanı olmadığı için telefon kredisi veren bankalar ile çalışmak durumunda kalıyorlar. Kredi kartı kullanmadan veya peşin vererek telefon almak yerine telefon kredisi veren bankalardan birini tercih ederek telefon alabilirsiniz.

Hangi Bankalar Telefon Kredisi Veriyor?

ING Bank

Telefon kredisi veren bankalar içinde en avantajlı kredi şartlarını sunan ING Bank’dır. Banka alt limit olarak 500 TL, üst limit olarak 15.000 TL ye kadar telefon kredisi kullandırıyor. 1.32 faiz oranı ile kullanabileceğiniz telefon kredisinde herhangi bir dosya masrafı veya işlem ücreti alınmıyor. ING Bank telefon kredisi kullanabilmek için yapmanız gereken en yakın ING bank şubesine gitmeniz yeterli olacaktır.

Odea Bank

Vatan Bilgisayar ile anlaşmalı olarak telefon kredisi kullandıran Odea  Bank, telefon satın almak isteyen müşterilerine çok uygun faiz oranları ile telefon kredisi sunuyor. Vatan Bilgisayar ile ortak çalışan banka 1.49 faiz oranı ile sizlere sunduğu telefon kredisi için herhangi bir işlem ücreti de talep etmiyor. Telefon kredisine başvurmak istediğinizde yapmanız gereken internet sayfasına giriş yaparak kimlik numaranızı girip kredi başvurusunda bulunmak. Oldukça basit birkaç adım sonrasında telefon kredisini 12 ay vadeli olarak kullanabiliyorsunuz.

Garanti Bankası

Media Markt ile ortak olarak çalışan ve telefon kredisi veren Garanti Bankası 1.53 faiz oranı ile 12 ay vadeli krediyi müşterilerine sunuyor. 13.000 TL ye kadar telefon kredisi kullanabileceğiniz Garanti Bankası’ndan kredi kullanmak istediğinizde yapmanız gereken Garanti Bankası mobil bankacılık uygulaması üzerinden kimlik numaranızı girmeniz. Kredi çıkması durumunda satın alacağınız telefon için kesilen faturanın numarasını girdiğinizde telefon kredisini otomatik olarak kullanmış oluyorsunuz.

Finans Bank

Telefon kredisi veren bankalar arasında yer alan QNB Finans Bank, çok cazip faiz oranları ile kredi kullanmanıza imkan sağlıyor. Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarından yapacağınız alış verişler için telefon kredisi kullanabileceğiniz QNB Finans Bank 12 ay vadeli olarak 1.53 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı sağlıyor. Telefon kredisi kullanabilmek için mobil uygulama kullanabiliyor veya Teknosa, Vatan Bilgisayar mağazalarından sistem girişi yaparak kredi kullanabiliyorsunuz.

Yapı Kredi Bankası

Telefon kredisi kullanabileceğiniz bankalardan biri olan Yapı Kredi bankası tüm elektronik mağazaları için telefon kredisi kullanma imkanı sağlıyor. 1.67 faiz oranı ile kullanabileceğiniz telefon kredisi için kredi puanının kötü olmaması gerekiyor. 14.000 TL ye kadar kredi kullanabileceğiniz Yapı Kredi Bankası dosya masrafı veya işlem ücreti de almıyor.

Akbank

Telefon kredisi kullanabileceğiniz bankalardan biri olan Akbank, başta Teknosa olmak üzere Hepsiburada gibi alış veriş sitelerinden satın alacağınız telefonlar için 12.000 TL ye kadar kredi kullanma imkanı sağlıyor. 1.55 faiz oranı ile kullanabileceğiniz telefon kredisi için Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz ve mobil uygulama üzerinden sisteme giriş yaparak kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Uygulama ile yapacağınız başvuru olumlu sonuçlandığı anda kredinizi kullanabiliyorsunuz. Kredi sonuçlanma süresi ortalama olarak 10 dakika sürüyor. 12 ay vadeli olarak kullanabileceğiniz telefon kredisi için alt limit 1.000 TL olarak belirlenmiş olup üst limit ise 12.000 Tl olarak belirlenmiştir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası