Hyundai Accent Blue Her Detayıyla Yenilikçi

0

Yenilenen yüzü ile 5.5 lt / 100km’lik sıra dışı yakıt tüketimine sahip olan Hyundai Accent Blue size ve ailenize yakışır yeni donanımları ile görücü karşısına çıktı. Güçlü performansının yanı sıra Hyundai teknolojieri sayesin de olağanüstü güvenlik sistemlerine sahip olan Accent Blue 59.900 TL’den başlayan fiyatları ile Hyundai showroom’larında sizi bekliyor. Accent Blue’yu biraz yakından tanıyalım..

Sıra dışı benzin-kilometre performansı ve yüksek ekonomik değerler sunan Accent Blue yalnızca 5.5ℓ benzin ile 100 km gidiyor. 1.6 Dizel Düz Vites seçeneği için geçerli. Boyu küçük, performansı büyük. Accent Blue’nun yüksek beygir gücü ve torka sahip olan benzinli ve dizel motoru otomobil dünyasına yeni bir ruh katıyor. Accent Blue, ABS’nin yanı sıra, çift ön hava yastığı, perde hava yastıkları ve yan hava yastıkları dahil olmak üzere altı adet hava yastığına sahip bir araç.

Sürüş keyfini daha üst seviyelere çıkaran ve 1.6 Dizel motor seçeneğiyle birlikte sunulan; DCT şanzımanlı Accent Blue, azalan yakıt tüketimi ve CO2 salımıyla hem çevreci hem daha ekonomik.. Tasarımdaki yenilikler, estetik detaylar, canlı çizgiler ve cezbedici kontrastlarla aracın içinde de kendini göstermeye devam ediyor. Accent Blue yakıt tasarrufu sağlamasının ve çevreye duyarlı olmasının yanında lüksten de ödün vermiyor. Herkesin beğeneceği bir mühendislik harikası. Sağlam gövdesi, hava yastıkları ve çarpışma önleyici teknolojisi güvende olmanızı sağlar. Sonuç olarak sevenleri için hep bir adım önde olan bir otomobil tasarlanmış. Accent Blue’yu kullandığınızda sessiz sürüş, geniş iç hacim ve kullanılan en son teknolojiler sizi büyüleyecek.

Gece optimum aydınlatma sağlayan ön farların iki parçalı siyah çerçevesi Accent Blue’ya lüks bir görünüm kazandırıyor. Accent Blue’ya hangi açıdan bakarsanız bakın aracın yenilikçi çizgilerini fark edeceksiniz. Pürüzsüz yüzeyi, reflektörlü arka tamponu ve gövdeye doğru kıvrılan arka stop grubu lüks ve uyumlu bir görünüm sergiliyor. Aracın arka ve yan tarafları ile uyumlu bir görünüme sahip olan ve gövdeye doğru kıvrılan arka stop grubu yüksek görünürlük sağlıyor.

Opsiyonel olarak sunulan LED entegre projeksiyon tip farlar aracınıza sofistike bir görünüm kazandırıyor. Prime donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulan ışık sensörlü farlar, hava kararmaya başladığında, kapalı park alanına veya tünele girildiğinde, otomatik olarak devreye giriyor. Bu seyede güvenliği artırıyor, sürücüye ekstra konfor sağlıyor. Sis farları, sisli havalarda daha fazla görünürlük sağlamasının yanında şık ve akıcı gövde tasarımı ile de bütünlük gösteriyor. Yan aynalarda bulunan şık, modern lambalar dönüşlerde ekstra görünürlük ve güvenlik sağlıyor. Dış kapı kollarının rengi, zarif ve kesintisiz bir görünüm için karoser ile uyumlu. Accent Blue, şık ve modern 14” çelik veya 16” alaşımlı jant seçenekleri ile sunulmakta.

Hyundai Accent Blue İç Tasarım

Bütün tasarımı ile kalpleri feth eden Hyundai Accent Blue metalik tonlu, ergonomik açıdan tatmin edici, göz zevkine hitap eden ve kullanışlı bir iç tasarıma sahip. Canlı çizgiler kapılarda da devam ediyor ve sportif, yeniden tasarlanmış iç kapı kolları da ekstra şıklık sunuyor. Accent Blue’yu tercih edenler, 2-tonlu bej, 2-tonlu gri ve 1-tonlu siyah olmak üzere üç farklı iç döşeme rengi arasında tercih yapabilir.

Kabartmalı kumaş kullanılarak yeniden tasarlanan güneşlik, konforunuz için cep tipi saklama gözü de içermektedir.Yalnızca A/T (Otomatik Şanzıman) için geçerli. İnanılmaz ama Accent tam 389 lt bagaj hacmine sahip. Bu özelliği ile sıfındaki araçlara fark atıyor. Ergonomik olarak yerleştirilmiş elektrikli cam kumanda düğmeleri daha rahat bir tutuş için metal kaplanmış durumda.

Accent Blue’in koltuk başlıkları, konforunuz ve güvenliğiniz için yukarı ve aşağı doğru ayarlanabilir özellikte. Accent Blue, gözlüklerinizi tam ihtiyacınız olan ve kolaylıkla erişebileceğiniz yerde saklar. Araç için de gözlerinizi darbelerden ve sarsıtılardan koruyacak, onun için endişeleneceğiniz günler geri kalmış durumda. Gözlüklerinizi dikiz aynası üzerinde tavandaki gizli bölmede kolaylıkla saklıyabilirsiniz.

Hyundai Accent Blue Performans

Accent Blue’da, 136 beygir güç üreten 1.6 CRDi motor, 4 lt’ye kadar düşebilen yakıt tüketimi, ve daha üst segmentteki rakipleriyle bile boy ölçüşecek dizel motoru ile, hem güç ve hem de yakıt ekonomisini bir arada isteyenler için, akla yakın çözümlerden biri.

Bunun yanı sıra; 1.4 benzinli motor, ikili sürekli değişken supap zamanlama sistemi (D-CVVT) kullanılarak, tamamen yenilenmiş durumda. 100 PS beygir güç ve 133 Nm tork üretebilen yeni 1.4 D-CVVT benzinli motor, düşük yakıt tüketimi ve karbon emisyon değerleriyle, hem ekonomik, hem daha yüksek performanslı, hem de çevreci olmayı başarabiliyor.

Islak ve kaygan yollarda fren yapıldığında tüm yön sapmaları ABS sensörleri tarafından algılamakta. Daha sonra kilitlenmeyen fren sistemi devreye girerek lastiklerinizin kilitlenmemesini sağlar, kaymayı önler ve direksiyon kontrolünü sağlar. 6 adet hava yastığı dört bir taraftan koruma sağlıyor. Accent Blue, sürücü ve ön yolcu için birer hava yastığı, iki perde hava yastığı ve iki yan hava yastığı sunuyor.  Accent Blue daha güçlü süspansiyon ve gövde yapısınada sahip durumda. Çarpışma anında bir sensör darbeyi algılıyor ve ekstra koruma için emniyet kemerini leğen kemiği etrafında gerdiriyor.

Hyundai Accent Blue Konfor

Süpervizyon gösterge paneli, yuvarlak devir göstergesi ve hız göstergesi, beyaz ve mavi arka aydınlatması ile optimum netlik ve okunurluk sunuyor. Araç bilgilerini hem görsel hem de sesli olarak sunan bu gösterge akıllı fonksiyonelliği sportif şıklık ile birleştiriyor.

Ayrıca, yerleşik bir bilgisayar size yolculuk süresi ve depoda kalan yakıt ile gidilecek mesafe gibi sürüşle ilgili önemli bilgiler vermekte. Ayrıca daha ekonomik bir sürüş için size yardımcı olan ECO Sürüş göstergesi de bu bilgisayarda yer almakta. Opsiyon olarak sunulan tam otomatik klima sürücü ve yolcunun ayrı klima ayarları ile seyahat etmesine olanak sağlıyan en önemli özelliklerden yalnızca biri. Tek yapmanız gereken istenilen sıcaklık seviyesini ayarlamak ve gerisini sisteme bırakmak; sistem araç içinde bulunan herkesin konforlu bir biçimde yolculuk yapmasını sağlayacaktır.

Araç motorundan bağımsız çalışan elektrik motoru sayesinde, aracın değişen hızına göre motordan aldığı direksiyon desteğini artırıyor veya azaltıyor.. Direksiyona destek veren elektrik motoru, aracın motorundan bağımsız çalıştığı için, hidrolik sistemlere göre daha iyi yakıt ekonomisi sağlanmasına yardımcı olmakta. Ayrıca sürücü, direksiyon üzerindeki düğmeler ile müzik sistemini kolaylıkla kontrol edebilmekte..

Ön konsolda bulunan USB girişi sayesinde iPhone / iPod ve MP3 çalarınızı veya diğer bir taşınabilir multimedya aygıtınızı bağlayabilir ve aracın stereo sisteminden kendi müziklerinizi çalabilirsiniz. Seyahat halindeyken takın ve oynatın. iPhone, iPod uyumlu, CD, MP3, DVD çalar, Bluetooth ve RDS’li radyo özelliklerine sahip Accent Blue’nun yeni müzik sistemi sayesinde artık hayat çok rahat.

Opsiyonel olarak sunulan navigasyonlu Müzik Sistemi ile artık bilgi edinmek, eğlenmek sadece bir dokunuş mesafesinde. 6 inç dokunmatik ekrana sahip navigasyon menüsünden gitmek istediğiniz noktayı seçin, gerisini Accent Blue’ya bırakın. Radyo, CD, MP3, USB ve AUX özellikli ses sisteminde üstün ses kalitesi için 4 hoparlör ve 2 tweeter (opsiyonel) bulunmakta. Accent Blue ayrıca uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi ile aracınızı tek dokunuşla kilitleyip açabilir, bagaj kapağı kilidini uzaktan kumanda ile kontrol edebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası