Hyundai 2020 Senesi Araba Piyasasına Hazır

0

Hyundai 2020 Senesi Araba Piyasasına Hazır hale geldi. Araba üretiminde ilk sıralarda olan Hyundai şirketi kaliteli ve güvenilir arabalarla piyasaya damgasını vuruyor. Her sene daha da güncel araba modelleri ile tüketicilerini sevindiren Hyundai önümüzdeki 2020 senesi için de yeni bir araba modeli hazırladı. Hyundai şirketi tarafından verilen haberde 2020 senesi piyasaya çıkarılacak arabanın modeli, özellikleri ve fiyatı duyuruldu.

Hyundai Veloster 2020 Hangi Özelliklere Sahip

Hyundai şirketi tarafından üretilen yeni Veloster isimli araba üç model halinde Eylül sonlarına doğru pazara çıkarılacak. Piyasaya girecek olan her üç model Veloster arabaları otomatik ve manuel vites kutusuna sahip. Eylül sonlarına doğru satışa çıkarılacak Veloster arabaları için fiyat 29,490 dolar olarak belirlendi. Yeni nesil Veloster takımına Veloster Turbo ve Veloster Turbo Premium arabaları da katılacak. Her üç Veloster araba motor gücü ve hız özelliklerine göre bir birinden farklı.

Veloster Turbo Ve Veloster Turbo Premium

Veloster model araba motoru 2.0 litreye sahip. Gücü 110 kW, 180 Nm tork benzinlidir. Veloster Turbo ve Veloster Turbo Premium modelleri ise 1.6 litre motor, 150 kW güce, 265 Nm özelliklerini kendinde birleştiriyor. Her üç model Veloster arabaları için hem otomatik, hem de manual vites tasarlandı. Veloster ailesi üyeleri hem iç, hem de dış tasarımına göre tüm bakışları kendi üzerinde birleştirmeğe hazır. Yeni nesil Veloster modeli Michlein Pilot Sport tekerleri ve 18 inç ölçüye sahip jantları, LED farlar, hız kontrolüne, deri direksiyon, spor koltuklara, ters görüş kamerasına sahip. Turbo model arabalarda ise iç koltuklar deri olarak tasarlandı. Premium model araba sunroof ve ısıtma özelliğine sahip direksiyona sahip. Üç model arasında olan bazı farklı özellikler arabaların fiyatına da yansıyor. Arabaların manuel ve otomatik vites kutuları fiyatı belirliyor. Veloster otomatik vites – 31.790 dolar, Veloster Turbo manuel vites – 35.490 dolar, otomatik vites – 38.490 dolar, Veloster Turbo Premium manuel vites – 38.990 dolar, Premium otomatik vites kutulu araba ise 41.990 dolar olarak satışa çıkarılacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası