QNB Finansbank IBAN Öğrenme

0

QNB Finansbank vadesiz hesabınızdan çeşitli bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için IBAN numaranızı öğrenmeniz gerekebilir. IBAN numaranızı öğrenmek için pek çok alternatif bulunur. Bunlar;

  • QNB Finansbank şubelerine başvurmak
  • QNB Finansbank müşteri hizmetlerine başvurmak
  • QNB Finansbank ATM’lerinden işlem yapmak
  • Cep şubesinden ya da internet bankacılığından işlem yapmak
  • QNB Finansbank sitesinden yer alan IBAN hesaplama uygulamasını kullanmak.

QNB Finansbank Şubesinden IBAN Öğrenme

IBAN numaranızı öğrenmek için hizmet saatleri içerisinde QNB Finansbank şubelerine başvurabilirsiniz.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerinden IBAN Numarası Öğrenme

Bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak sesli yanıt sisteminden tuşlama ile IBAN numaranızı öğrenebilir dilerseniz müşteri danışmanlarından yardım talep edebilirsiniz. QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri telefon numarası 0850 222 09 00’dır.

QNB Finansbank ATM’lerinden IBAN Numarası Öğrenme

Finansbank hesabınıza bağlı tüm kartlarınızla ATM’den IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Kart şifrenizi girdikten sonra açılan ekranda Hesaplarım sekmesine tıklayın. Görüntülemek istediğiniz hesabı seçerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Kredi kartı ile IBAN numaranızı öğrenmek istiyorsanız işlem yapmak istediğiniz hesaba bağlı kredi kartınızı kullanmanız gerekmektedir.

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı ile IBAN Öğrenme

QNB Finansbank resmi sitesine giderek internet bankacılığı ile IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Sağ üstte bulunan İnternet Şubesi butonuna tıkladığınızda giriş ekranı açılacaktır. Bu ekranda kullanıcı bilgilerini doldurarak giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı bilgilerinizi bilmiyorsanız altta yer alan Finans Şifre Al/ Finans Şifremi Unuttum seçeneklerine tıklayabilirsiniz.

İnternet şubesine giriş yaptığınızda ana ekranın solunda bir menü görüntüleyecekseniz, Hesaplarım seçeneğine tıklayarak Finansbank hesaplarınızı listeledikten sonra dilediğiniz hesabı seçerek IBAN numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Cep Şube ile IBAN Öğrenme

QNB Finansbank mobil bankacılık hizmetini kullanarak IBAN numaranızı öğrenmek için Cep Şube uygulamasına müşteri bilgileriniz ile giriş yapın. Cep Şube uygulamanız yoksa telefon ya da tabletinizi mobil uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz. Cep Şubeye giriş yaptıktan sonra internet bankacılığı ile IBAN öğrenme adımlarını uygulayabilirsiniz.

QNB Finansbank Uygulaması ile IBAN Numarası Öğrenme

Qnbfinansbank.com.tr adresinde bulunan IBAN hesaplama uygulamasını kullanarak IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. IBAN numaranızı hesaplamak için hesabınızın bulunduğu şube kodunu, müşteri numaranızı ya da kart numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası