Ertelemeli Kredi Veren Bankalar

0

Maddi olarak ihtiyaç içinde olanlara 3 ay veya 6 ay geri ödemesiz olarak verilen kredilere ertelemeli kredi adı veriliyor. Ertelemeli kredi kullandırmanın amacı; maddi açıdan ihtiyaç içinde olan kişi ve kuruluşların kredi kullanım tarihinden itibaren ödeme süresini uzatmak ve kullanılan kredi ile maddi sıkışıklıklarını gidermelerini sağlamaktır. Farklı faiz oranları ile sunulan 3 ve 6 ay ertelemeli kredi veren bankalar ise aşağıda verdiğimiz listedeki gibidir.

Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Türkiye Halk Bankası

Türkiye Halk Bankası sıfır araç alacaklar için 4 ay ertelemeli olarak kredi kullanım imkanı sağlıyor. Konut satın alacak olan müşterileri içinde ertelemeli kredi kullanım imkanı sağlayan banka 3 ay ve 6 ay ertelemeli olarak konut kredisi kullanma imkanı sunuyor. 0,91 faiz oranı le kullanabileceğiniz ertelemeli kredi için en yakın Halk Bank şubesine gitmeniz yeterli oluyor.

Vakıf Bank

Kamu çalışanları ve OYAK çalışanları için sunulan 120 ay vadeli konut kredisi almak isteyenlere 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanım imkanı sağlayan Vakıfbank sarı panjur kredisi adı altında düşük faiz oranları ile sunuluyor. Konut almak isteyenlere kolaylık sağlayan Vakıfbank kamu çalışanları için ayrı, OYAK çalışanları için ayrı şartlar altında ertelemeli kredi kullandırıyor.

Türkiye Ekonomi Bankası

Ertelemeli kredi paketleri ile müşterilerine kolaylık sağlayan bankalardan biri olan TEB, konut kredisi, araba kredisi kullanan müşterileri için 3 ve 4 ay erteleme imkanları sunuyor. Konut kredisi kullananlar için 3 ay erteleme imkanı sağlayan banka, araç kredisinde ise 4 ay erteleme imkanı sağlıyor. Uygun faiz oranları, 120 ay ve 48 ay vade imkanları ile sunulan ertelemeli kredi ile maddi açıdan rahatlıyorsunuz.

Deniz Bank

80.000 TL ye kadar ertelemeli kredi veren Deniz Bank, 60 ay vade ile kredi kullanım imkanı sağlıyor. 3 ay erteleme imkanı veren bankadan kredi kullanabilmek için düzenli bir gelire sahip olduğunuzu belgelemeniz gerekiyor.

Ziraat Bankası

Taşıt kredisi ve konut kredisi olarak iki farklı kredi paketini kredi kullanacaklara sunan Ziraat bankası 3 ay erteleme imkanı veriyor. 3 ay geri ödemesi olarak sunulan kredileri çok cazip faiz oranları ile kullanabileceğiniz banka şart olarak gelir belgesi istiyor. Devlet bankası olarak sizlere kredi imkanı sağlayan banka taşıt kredisinde 48 aya kadar, konut kredisinde ise 129 aya kadar vade imkanını sizlere sunuyor.

QNB Finansbank

3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi veren QNB Finansbank, müşterilerine çok uygun faiz oranları ile bu kredileri kullandırıyor. İhtiyaç kredisi için banka şubesine gitmenize gerek kalmadan cep telefonuz aracılığı ile ertelemeli kredi kullanabiliyorsunuz. Ayrıca konut kredisinde 120 aya kadar vade imkanının yanı sıra taşıt kredisinde de 60 aya kadar vade imkanına sahip oluyorsunuz.

6 Ay Ertelemeli Kredi Veren Bankalar

Kamu bankaları tarafından yapılan düzenleme ile ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanımında erteleme süresi 6 ay olarak düzenlenmiştir. Salgın sebebi ile yapılan düzenleme ile ihtiyaç sahiplerinin maddi sıkışıklık yaşamamaları için erteleme süresi artırılmıştır. İşletme sahipleri için verilen istikrar ve destek kredilerinde de erteleme süresi 3 ve 6 ay olarak iki seçenek şeklinde verilmiştir. Geçici olarak kullanabileceğiniz 6 ay ertelemeli kredi belirli süre için geçerli olup, düzenleme belirtilmiş tarih olan 30 Haziran 2020 tarihinden sonra kullanılmayacaktır. Bu tarihe kadar başvuran bireysel müşteriler ve işletmeler bu krediden yararlanabilirler. 6 ay ertelemeli kredi sadece ihtiyaç kredisi olarak düzenlenmiştir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası