Ekim Ayı Suzuki Vitara Kampanyası Hediyelerle Geldi

0

Japon otomotiv üreticisi Suzuki’nin başarılı SUV modeli ekim ayına özel fırsatlarla geldi. Ekim ayı içerisinde bir Suzuki Vitara sahibi olmak isteyen tüketicileri de diğer markaların yaptığı kampanyaların aksine bir de hepsiburada çeki bekliyor. Bulunduğumuz ay içerisin de Vitira modeli alan müşteriler sanal mağazada geçerli 2.000 TL’lik bir hediye çeki kazanıyor. Hediye çeki almak istemeyen müşteriler ise 50.000 TL’ye kadar kullanabilecekleri 12 ay vadeli krediyi %1,48’lik özel faiz oranı ile kullanabilecek. Düşük yakıt tüketimi ile bir çok sürücünün ilgisini çekmeyi başaran SUV model, sunduğu avantajların yanı sıra 3 yıl boyunca da ücretsiz bakım avantajı vermekte.

Vitara’nı Kendin Yarat

Avrupa pazarındaki araçların güvenlik performanslarını değerlendiren Euro NCAP şirketinden 5 yıldız alan Vitara, radar destekli fren sistemine de sahip. Bunun yanı sıra; eğim iniş kontrol sistemi, hız sabitleyici gibi güvenlik önlemlerini de standart olarak sunuyor. Dört farklı sürüş moduna sahip olan SUV model, 100 kilometrelik mesafe de ise sadece 52 litre yakıt tüketimine sahip.

Aracın rengini tüketiciler istediği taktir de çift renkte seçebiliyorlar. Ayrıca Suzuki Vitara‘da 10.1 inçlik boyutundaki dokunmatik multimedya sistemi, akıllı telefon bağlantı özelliği, navigasyon, Bluetooth ve USB girişi özelliği sistemleri de araçta standart olarak yer alıyor. 1.6 litrelik benzinli motoruna ek olarak, 1.4 litrelik turbo benzinli ve 1.6 litrelik hacime sahip turbo dizel seçeneği sunan SUV model, isteğe göre bu motor seçeneklerinde manuel veya otomatik şanzımana hatta önden veya dört tekerden çekiş sistemini de tamamen müşterinin isteğine bırakmış durumda.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası