Yeni Nesil Mercedes S Serisi Böyle mi Görünecek?

0

Mercedes’in yeni sedanı “S” serisi, önümüzdeki günlerde yeni tarzıyla satışa sunulacak. Mercedes S’nin yenilenen sedan tasarımı, geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanmıştı, şimdi ise yeni tasarım ile ilgili bir çalışma basına sunuldu. Otomobil sektörde öncü firmalardan olan Mercedes, elektrikli motorlu araçlara oldukça kıymet veriyor. Firmanın lüks sedanı “S” serisine ait olan ilk görüntüler medyada ortaya çıktı. Mercedes firmasının piyasaya sürmek üzere olduğu Mercedes S serisi, bir süre önce casus kameralar tarafında fotoğraflanmıştı.

Kaydedilen bu görüntüler, Mercedes S serisinin nasıl bir görünüme sahip olacağını tam anlamıyla gösteremiyordu fakat şimdi, arabanın casus kameralara yakalanan bu görüntülerinden faydalanarak nasıl görünebileceği üzerine bir tasarım çalışmasına imza atıldı. Arzu ederseniz, elektrik motorlu olması beklenen S serisinin tasarım çalışmasına yakından bakalım.

Yeni Nesil Mercedes S Serisi Böyle mi Görünecek?

Şık Ve Kusursuz Tasarım

Tasarım çalışmasına baktığımız zaman, aracın oldukça fazla şık LED ışıklı farlara sahip olacağını söyleyebiliriz. Aracın ızgara kısmına da yeni bir bakış atılmış, ayrıca bu tasarım çalışmasının da Mercedes firmasına ait olduğu düşünülüyor. 2013 yılından bu yana otomobil severlerin gözdelerinden olan bu araç, yeni serisiyle de isminden sıklıkla bahsettirecek gibi görünüyor.

Aracın arka bölümüne baktığımız zaman, keskin ve şık hatlara sahip stoplar görüyoruz. Tasarım olarak, yine Mercedes’e ait olan CLS serisi araçlarının stoplarına biraz benzerlik gösteriyor.

Yenilikçi Tasarım

Aracın kapı kulplarının açılabilir olması, yeni Mercedes S serisinin yenilikçi bazı teknolojilere de sahip olacağının bir göstergesi oluyor. Ayrıca yeni mercedes s serisinin, 2.9 veya 3.0 litrelik motora sahip olması ve bir dizi hibrit motor seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor. Otomobil endüstrisinde öncü firmalarından olan Daimler AG’ın CEO’su olan Ola Kallenius’un yaptığı açıklamalara göre is araç, yenilenen seride de V12 motora sahip olmaya devam edecek. Fakat şu an için, yeni S serisinin tam manasıyla hangi motor seçeneklerinin olacağı ve tüketicilere tam olarak neler sunacağı belirsiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası