G80 BMW M3 2021 Yılında Yollarda Olacak

0

BMW M3 ve M4 serisi araçları ile alakalı sır perdesini araladı. 2021 yılına kadar satışı gerçekleştirilmeyecek olan yeni model M3 ve M4’lerin ne zaman üretileceği merak konusuydu. Firma aracın ne zaman seri üretime gireceğine dair baklayı ağzından çıkarttı. BMW M Serisi araçların yeni modeli olan G80 BMW M3 için 2020’de seri üretime geçileceği, 2021 itibari ile de satışların yapılacağı bilgisini net olarak paylaştı.

BMW Uzun Zamandır Suskundu

Bir süredir yeni modellerine dair net bilgi paylaşmayan BMW, Almanya Bavyera bölgesinde kurulan tarihi bir otomobil markası. Firma, yeni modellerine kavuşmayı beklerken bunlara dair test işlemlerini sürdüre dursun, aracın meraklıları günden güne net bir bilgi gelmesini bekliyordu.

BMW sonunda M3 ve M4’ler için gereken açıklamayı yaptı. G80 BMW M3 modeli araçlar 2020 yılının Kasım ayında seri üretime girecek. Yapılacak olan seri üretim sonrası araçların 2021 yılında satışa çıkarılacağı duyuruldu.

Aracın İlgi Çeken Özellikleri

Yeni G80 BMW M3’ün en ilgi çekici özelliklerinden biri dış mekanda yapılan değişiklikte yatıyor. M3 meraklılarının heyecanla beklediği ızgara sorunsalı çözüm bulmuş gibi görünüyor. Firma, yeni M3’ün ön ızgaralarını olabildiğince büyütmüş. Araç, adeta bir motor sporları aracı gibi görünürken, ön ızgaranın BMW standartlarına göre bir hayli büyük tutulduğu ve yeni nesil araçlarda bulunan bu özelliği yakalamış olduğu görünüyor.

Bir diğer husus ise aracın motoru ile alakalı. Araçta son teknoloji S58 model bir motor bulundurulacağı bilgisi netleşti. Bu motor tipi yalnızca M3’te değil, aynı zamanda M4 model araçlarda da kullanılacak.

Firma ayrıca bir de sürpriz bilgi paylaştı. Hali hazırda yollarda görmeye alıştığımız en güçlü araçlardan olan BMW, M3 ile birlikte yepyeni bir çizgiye kavuşuyor. Firma, M3 tarihinde ilk defa dört çeker özellikte bir M3 üretecek. Alman otomotiv endüstrisinin başını çeken markalardan olan BMW, aynı zamanda elektrikli modellere de iyice yoğunlaşmış durumda. 2023 yılına kadar 25 yeni model elektrikli araç piyasaya sürmeyi planlayan BMW, önümüzdeki yıllarda araç severleri bir hayli etkileyecek gibi görünüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası