Fiat Egea Sınıfının En Dayanıklı Otomobili Oldu

0

Türkiye’nin de en sevilen modellerinden bir tanesi olmayı başaran ve Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. tarafından üretilip uluslararası otomotiv pazarına satışı yapılan Fiat Egea, Almanya’da kendi sınıfının en dayanaklı otomobili seçildi. Alman mühendisler tarafından tamir gerektiren sorunlar kategorisin de değerlendirilen Egea’da 100 adette sadece 0,84 hata oranı vermiş.

Almanya’nın araç muayene merkezi olan GTÜ değerlendirmesi sonucu ortaya çıkan bu başarı, AutoZeitung dergisinin özel sayısı ile birlikte duyuruldu. Yapılan şasi, gövde, motor gibi kontroller sonrası ortalama değerin üzerinde başarı gösteren Egea’dan AutoZeitung dergisi ”kompakt model otomobil sınıfının en iyisi” bahsetti.

Segmentinin En Dayanıklısı

Başarı sonrası açıklamalar da bulunan Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. CEO’su Cengiz Eroldu; ”Otomobil özelliklerine ve fiyat / performans olarak baktığımız da, AutoBest tarafından da 2016 yılında gerçekleştirilen ‘Avrupa’nın En İyi Otomobili’ galibi olan Fiat Egea, satışa sunulduğu tüm pazarlarda oldukça ilgi gördü. Ülkemizinde en çok tercih edilen otomobili olmayan başaran Egea, Avrupa pazarında da çok önemli bir başarı daha kazandı.” ifadelerine yer verdi.

Egea’nın Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. grubunun Ar-Ge gücünü yansıttığını vurguluyan CEO Cengiz Erold açıkmalarını ”Yapılan testler Almanya’da 3 yaşını doldurmuş her otomobile ve araca kapsamlı olarak yapılıyor ve araçlar testlerden geçiriliyor. Testler sonrasında önemli rakiplerini geride bırakan Egea, kendi segmentinin en dayanıklı otomobili olmayı başardığı için büyük memnuniyet içindeyiz. Otomobilimizin hem ülkemizde hem de uluslararası otomotiv pazarında göstermiş olduğunu başarısını sürdüreceğine olan inancımız tamdır.” ifadeleri ile noktaladı.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası