Fiat Egea Ekim Ayı Kampanyası Başladı

0

Ülkemiz de en çok tercih otomobiller arasın da yer alan İtalyan devinin göz bebeği Fiat Egea modellerin de ekim ayı kampanyası başladı. Egea ailesi 2015 yılında Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırımı sonrası ülkemiz de seri üretime geçmişti. Hali hazır da otomobil ülkemizden de 50’den fazla ülkeye ihraç ediliyor. 2018 yılı içerisin de 23.000 adetlik satış başarısı gösteren Fiat Egea, ilk üretim bandından indiği günden beri de 114.408 adet satış başarısına ulaşmış.

Otomotiv sektörünü hareketlendirmek adına ÖTV matrahında yapılan düzenlemeler ile birlikte markalar birer birer harekete geçti. Bu ay içerisinde bol bol otomotiv sektöründen kampanya haberleri aldık. Fiat Egea Sedan’da yeni düzenlenen  79.900 TL’den başlayan kampanyalı fiyatları ile ekim kampanyasına start verdi. Ayrıca tüm Egea ailesinde geçerli olmak üzere (Egea Sedan, Egea Hatchback ve Egea Station Wagon) tüketicilerin kullanacağı 30.000 TL’ye kadar 12 ay vedeli kredi seçeneği faizsiz olarak sunulacak.

Hatchback İçin ÖTV ve Hurda Teşviki

Ekim ayı içerisinde bir Egea Hatchback olmak isteyenler içinde cazip koşullar var. Ay boyunca sınırlı sayıda uygulanacak Egea Hatchback’e ÖTV ve hurda teşviki ile birlikte ortalama 30.000 TL’ye varan avantaj sağlanacak. Hatchback modeli de, sedan versiyonun da olduğu gibi ekim ayında 79.900 TL’lik başlangıç fiyatı ile sunulacak. 3 farklı gövde tipine sahip olan Egea ailesinin 1.4 ve 1.6 litrelik iki benzinliği seçeneğine ek 1.3 ve 1.6 litrelik 2 de farklı turbo dizel motor seçeneği yer alıyor. Otomatik şanzımanlı bir Egea isteyen sürücüler de seçimlerini benzinli yada dizel motordan yana kullanabiliyorlar.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası