Ekim Ayında da Honda Civic Kampanyası Var

0

Japon devi Honda’nın en sevilen modellerinden biri olan Honda Civic modelin de uygulanan kampanya bu ayda devam ediyor. Ekim ayının tamamını kapsayacak olan kampanya modelin Sedan ve Civic Hatchback versiyonların da geçerli olacak. ODD verilerine göre de bulunduğumuz yılın Ağustos ve Eylül aylarında da çok satılan model olmayı başaran Honda Civic‘e sahip olmak isteyen sürücüler özel faiz fırsatlarından faydalanacak. Kampanya avantajına göre Ekim ayı içerisinde bir Civic Sedan ya da Hatchback almak isteyen müşteriler 30.000 TL kredi kullanımında 12 ay vadeye %0 faiz ile sahip olacak. Ayrıca Civic için kullanılacak 50.000 TL kredi kullanımına da 24 ay vadeye %1.49 faiz imkanı sunulacak.

DETAYLAR

Kendi segmentinin en çok tercih edilen otomobili Civic’in ülkemiz de 4 farklı motor seçeneği bulunuyor. Bunlar; yeni dizel otomatik seçeneğine ek, benzinli, LPG’li, turbo ve dizel şeklinde. Benzinli motor seçeneği 1.5 litrelik hacimine sahip ve turbo besleme desteğiyle 182 beygirlik bir güç üretebiliyor. Bu oran Civic‘e Türkiye’de üretilip satışa sunulan en güçlü otomobil ünvanını da kazandırmış oluyor. Ayrıca otomobilin 1.6 litrelik hacimli benzinli motoru 125 beygirlik güç üretimine sahipken, aynı hacimlere sahip dizel seçeneği ise 120 beygir güç üretebiliyor. Performansının yanı sıra oldukça ekonomik bir araç olan Civic, güvenliği, iç mekan dizayn kalitesi ve ferah iç hacimi ile de kendi sınıfına yeni standartlar getiriyor. Hatırlatmakta fayda var bu özel kampanya Ekim ayı boyunca tüm Honda showroom’larında geçerli olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası