Dacia Lodgy 2018 Tüm Bakışları Üzerine Çekiyor

0

Sınıfının en iyi araçları listesinde zirveyi hedefleyen Dacia Lodgy 2018 ilk görüşte herkesi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Yeniden tasarlanmış olan çift renkli tavan barları, dış dikiz aynaları, genişletilmiş özel çamurluklar ve sis far yuvaları Lodgy’ye dinamik bir görünüm kazandırmış. Dış tasarımda olduğu gibi iç kabinde de bir çok yenilik ve ufak detaylara yer verilmiş. Araç içi döşemelerin de Stepway imzalı yeni döşemeler kullanılmış. Sedef mavi dokunuşlar ile renklendirilen deri direksiyon simidi ve torpido gözü ilk bakışta dikkat çeken yeni özellikler arasında yer alıyor.

Konforu, genişliği ve performansıyla öne çıkan Dacia Lodgy 2018 klima sistemi, hız sabitleyicisi ve arka kısımada yerleştirilmiş elektrikli camlarıyla konforu destekliyor. Yeni Media Nav multimedya sistemi kullanılan araç Bluetooth ve USB bağlantıları ile daha kullanışlı hale getirilmiş. Artı olarak entegreli uydu destekli navigasyon, trafik bilgileri ve AHA uygulaması da yer alıyor. Araç içerisine bindiğiniz anda Lodgy sizi etkisi altına alıyor. Tüm aileye yetecek şekilde tasarlanan araç eşya yerleştirme için düşünülen alanlarla da desteklenmiş. 7 adet yolcu koltuğu bulunan araç 3. sıra diz mesafesi ve tavan yüksekliği ile onu kendi sınıfında lider konuma getiriyor.

Daha fazla taşıma kapasitesi istediğiniz zamanda Dacia Lodgy tüm isteklerinizi yerine getirebilecek şekilde tasarlanmış. İkinci sırada yer alan koltuklar 1/3 – 2/3 şeklinde yatırılabiliniyor. Araç bu şekilde 2 koltuklu düzene geçirildiği zaman 2617 litreye kadar bagaj kapasitesi sağlamakta. 3. sırada dahil tüm koltuklarda yolcu olması halinde ise 207 litreye kadar bagaj kapasitesi sunuyor. Daha kolay ve kullanışlı olması açısından bagaj eşiği de alçak olarak tasarlanmış. Tüm bu bagaj hacmine ek olarakta araç içerisinde 30 litreye kadar kullanılabilecek çeşitli saklama gözleri ve torpido alanı yer alıyor.

Dacia Lodgy 2018 Tüm Bakışları Üzerine Çekiyor

Teknoloji ve Güvenlik

Araç göbek kısmında konumlandırılmış olan 7” lik dokunmatik ekran radyo, medya, telefon, haritalar ve seyir defterine kolay erişim sağlıyor. Ekran üzerine yerleştirilmiş olan usb ve kulaklık girişi sayesinde müzik çalarınızı kolaylıkla araca bağlayabiliyorsunuz. Direksiyon üzerine konumlandırılmış hız sabitleyicisi sayesinde de rahat sürüş sunarken, arka park sensörüde kolay park edebilmenize imkan sağlıyor. Araç içi yardımcı ekipmanlara ek olarak yolculuklarınızı destekliyecek ESP sistemi de güvenli sürüş sunuyor. Elektronik denge sistemi sayesinde araç yol tutuşunu kaybetmesi durumunda aracın hakimiyetini kaybetmiyorsunuz.

Dacia Lodgy 2018 Tüm Bakışları Üzerine Çekiyor

Dacia Lodgy 2018 Fiyatları

  • Laureate 1.5 dCi 90 bg – 5 koltuklu 90.250 TL
  • Laureate 1.5 dCi 90 bg – 7 koltuklu 93.250 TL
  • Stepway 1.5 dCi 110 bg – 5 koltuklu 94.250 TL
  • Stepway 1.5 dCi 110 bg – 7 koltuklu 97.250 TL

1.5 dCi 90 bg ve 1.5 dCi 110 bg dizel motor seçeneklerine ek olarak 5 veya 7 koltuk seçenekleri ile sunulan Dacia Lodgy özelliklerine göre oldukça uygun fiyatlarla sunuluyor. 175 km’ye kadar maksimum hıza ulaşabilen Lodgy hakkında daha detaylı bilgi edinmek için size en yakın Dacia bayisini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında Lodgy ile test sürüşüne çıkmayı da sakın unutmayın!

Dacia Lodgy 2018 Tüm Bakışları Üzerine Çekiyor

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası