Elektrikli Dacia Modelleri Ne Zaman Gelecek?

0

Renault grubunun Avrupa pazarı için fiyat performans modelleri ürettiği alt markası Dacia, hemen hemen girdiği her pazarda ciddi satış rakamlarına sahip. Son yıllar da otomotiv şirketlerinin bir bir elektriklenme planları açıklanırken Dacia hali hazırda sensizliği korumaya devam etti. Bütçe dostu modeller sunan markanın elektriklenme süreci sonrası satış rakamlarının düşmesi ve kar oranlarındaki azalma kaçınılmaz gibi duruyor. Bu yüzden Dacia bu süreci oldukça titiz bir şekilde yönetmesi lazım.

Elektrikli Dacia Ne Zaman Gelecek?

Renault grubunun Avrupa başkanlığı görevinde bulunan Philippe Buros yaptığı açıklamada Dacia’nın ilerleyen süreçte Renault’un geliştirmiş olduğu teknolojiler sonrasında elektrikli marka haline geleceği yönünde.

Philippe Buros; ”Renault çatısı altında bulunan Dacia, Renault’nun sahip olduğu tüm teknolojiye sahip olacak. Dacia’nın hali hazırda elektrikli modeller sunmadığı doğru fakat pazarda elektriklenmeyen bir çok rakibimiz var. Dacia da diğer markalar gibi popüler trendi takip ederek elektrikli modellere yönelecektir.” ifadelerine yer verdi.

Dacia ne zaman elektrikli modeller sunmaya başlar sorularına da yanıt veren Buros, markanın önümüzdeki 2 veya 3 yıl içerisin de elektrikli modeller sunabileceğinin sinyallerini verdi. Yani Renault, alt markası olan Dacia’nın popüleritesini koruyarak önümüzdeki süreçte elektriklenme planları yapacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası