Cadillac’tan 2020 Model CT4 Sedan Görüntüsü

0

Cadillac yeni seriler üretmeye devam ediyor. Son olarak piyasa ile tanıştırdığı CT4-V adıyla bilinen modeller serisine yeni bir model daha eklemeyi düşünüyor. Bu modelin adı ise CT4 sedan olarak adlandırıldı. ATS modellerin boşalan yerini alması konusunda iddialı bir çizgisinin olduğu ise gözlerden kaçmadı. Güçlü motoru ve tasarımı sayesinde oldukça dikkat çekici tasarımlar olacağı da şimdiden konuşulmaya başlandı.

CTV’nin Devamı

Geçen mayıs ayında piyasaya sürülen CTV serisinin çok konuşulması ve beğenilmesi devamının olup olmayacağı ve olacaksa da ne zaman olacağı noktasında bir takım soru işaretlerinin yaşanmasına neden olmuştur. CT4 olarak adlandırılan modelin sedan olması da bekleyenlerin daha fazla ilgilenmesine neden oldu. Yeni modelin diğerlerinden ayrılan bir tasarımı bulunuyor. Krom ayrıntılar ile bezenirken daha sert bir şekilde görünmesine neden olan bir ızgara sistemi ile piyasaya girmesi bekleniyor.

Özellikler

Kompakt olarak tasarlanan modellerden bir tanesi olmasından dolayı güçlü motor seçenekleri de sunuyor. 237 beygirlik güce sahip olan ve 2.0 silindir motoru olan bir model ile meraklılarının karşısına çıkmayı planlıyor. Aynı zamanda 8 vites ve otomatik şanzıman şansınız da var. CT4 serisi için manuel bir vites şansının olmaması da bir farklılık olarak görülüyor. Brembo frenlerden bu araç tasarımında da vazgeçilmiyor.

Farklı Tasarımlar

Premium modeli de bulunuyor. Bu model 309 beygir gücüne ve tek şanzıman türüne sahip olarak tasarlandı. 10 otomatik vitesi bulunan bir model olması da bir başka avantaj olarak gösteriliyor. Anahtar kullanmadan giriş yapılması ve deri direksiyon olması da bir başka şıklık unsuru olarak göze çarpıyor. Bu yıl sipariş alınmaya başlanacak olan modelin fiyatı hakkında ise kesin bir bilgi henüz bulunmuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası