Bu Volkswagen Beetle Tam 1 Milyon Dolara Satışa Çıktı

0

Volkswagen Beetle, Ford Mustang ve Porsche 911 gibi otomobil modelleri, otomotiv dünyasının gelmiş geçmiş en ikonik modelleri arasında yer alıyor. Beetle, daha önce markanın modellerine binmeyenlerin hatta otomotiv dünyasına uzak olanların bile gördüğü tanıyabileceği bir otomobil. Alman otomotiv üreticisi bu aracın son serilerini de Final Edition versiyonu ile taçlandıracak. Ve otomobilin üretimi sonrasında tamamen durdurulacak. Peki bu klasik modelin ederi en fazla kaç dolar olabilir ki? Hemmings’de satışa sunulan 1964 model bir Beetle için 1 milyon dolar isteniyor. Tabii satıcının bu fiyatı istemesinin altında kendince haklı sebepleri var.

1 milyon dolarlık Volkswagen Beetle modeli tam 54 yaşında. Otomobilin ilk sahibi olan Rudy Zvarich tarafından satışa sunuldu. Daha önce neredeyse hiç kullanılmamış olan bu aracın kilometresi ise sadece 37 km’de. Fotoğraflar da kadranda yer alan 35 km (yani 22 mil) göstergesi doğru değil ne yazık ki. Hemmings’deki açıklamada yer aldığına göre aracın taşıma işlemi sırasın da kilometresi değişmiş. Şimdiler de bile ikinci el otomobil alımlarında en çok bakılan şey aracın orjinal parçalarının değişip değişmediği. 1964 yılında ilk sahibi tarafından satın alınan bu modelin de her parçası ilk gün ki gibi duruyor. Otomobili aslında değerli kılan ve klasik halinde korunmasını sağlayan da bu. İçerisine bindiğiniz zaman 1964 yılının havasını soluya bileceksiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası