Yeni Tiguan Allspace 2018 Hayalleriniz Kadar Geniş

0

Yeni Tiguan Allspace 2018 keskinleştirilmiş tasarımını “zamansız tasarım” olarak nitelendirdi Volkswagen. Yeni SUV daha rafine bir duruşa ve ferah bir iç mekana sahip. Daha güçlü bir motor ve ileri teknolojilere sahip üst düzey bir araç. Allspace Head-up ekranı, direksiyon simidinin arkasındaki aktif bir bilgi ekranı ve kablosuz akıllı telefon şarjı gibi diğer Volkswagen modellerine eklenen en yeni teknoloji geliyor.

Trendline, Comfortline ve Highline donanımları ve farklı renkleri bulunan aracın tüm modellerinde telefon ve USB bağlantılı bağlantı paketi, tam bilgi-eğlence sistemi, 17 inç alaşım jantlar, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, gündüz çalışan LED lambaları ve siyah tavan rayları bulunuyor. Türkiye’de satışa sunulan donanımları ise yalnızca Comfortline ve Highline’dır.

Yeni Tiguan Allspace 2018 Hayalleriniz Kadar Geniş

Yeni Tiguan Allspace 2018 Güç ve Motor

2018 Tiguan Allspace, standart dingil mesafesi Tiguan ile aynı aktarma organı seçeneklerini kullanılmaktadır. Avrupa pazarı için dört adet TSI benzinli ve dört adet TDI turbo dizel olmak üzere toplam sekiz adet motor seçeneği mevcuttur. Türkiye’de ise Comfortline donanımda 1,4 TSI ACT 150 PS DSG; Highline donanımda ise 1.4 TSI ACT 150 PS DSG ve 2,0 TDI SCR 150 PS 4MOTION DSG seçenekleri mevcuttur.

Yeni Tiguan Allspace 2018 Hayalleriniz Kadar Geniş

Yeni Tiguan Allspace 2018 Güvenlik ve Fiyatları

Yeni Tiguan, aktif ve pasif güvenlik özellikleri ile birlikte satılmaktadır. Sürücü diz hava yastığı, yan perde ve koltuk monte yan hava yastıkları ve iki ana ön hava yastığı da dahil olmak üzere yedi hava yastığı standart olarak bulunmaktadır. 2018 Volkswagen Tiguan, çeşitli güvenlik özellikleri sunmaktadır.

Arka görüş kamerası standart olsa da, ileri çarpışma uyarısı, otomatik acil frenleme, çapraz trafik ve şerit kalkış uyarısı da dahil olmak üzere diğer gelişmiş güvenlik donanımları isteğe bağlıdır. Yeni Tiguan, bir çarpışma olayına karıştıktan sonra saatte altı mil hızla aracı yavaşlatan otomatik çarpışma sonrası fren sistemi sunuyor.

Tiguan Allspace 2018’de Dijital kokpit teknolojisi bulunmaktadır. 12.3 inç’lik bir ekrana sahip olan araçta sürüş verileri, yakıt tüketimi, navigasyon ve sürücü tercihi ayarlarını içeren, özelleştirilebilir özellikler bulunmaktadır. Yeni Tiguan Allspace 2018 Fiyatları istediğiniz özelliklere, renge ve seçtiğiniz modele göre değişiklik göstermektedir. 190.000.00 ile 280.000.00 TL arasında değişiklik gösteren Yeni Tiguan hakkında daha fazla bilgi edinmek için Volkswagen bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Tiguan Allspace 2018 Hayalleriniz Kadar Geniş

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası