2018 Mercedes AMG GT C Edition 50 Beğeniye Sunuldu

0

Mercedes AMG serisi 50 yıldan bu yana yeni kasa otomobillerini üretmekte ve kişilerin beğenisine sunmaktadır. 1967 yılında tasarlanan ilk AMG otomobil, yarım aşırı devirerek 2018 yılı itibariyle yeni otomobillerini tanıtma kararı aldı! İşte karşınızda 2018 Mercedes AMG GT C Edition 50 ! Kusursuz dizaynı ile göz kamaştıran ve iç / dış donanımları ile kitlelere tam anlamıyla ‘konforlu ve güvenli sürüş’ deneyimi sunan bu araç, 50. Yılına özel olarak en yeni otomobillerini piyasada tutuyor.

Daha agresif ve sportif bir spor araç olarak tasarlandı 2018 Mercedes AMG GT C Edition 50. Aynı zamanda 5.7 cm daha fazla genişliğe sahip. tampondan kaynaklanan bu fark araca çok daha kaslı bir görünüm kazanmış durumunda! Body kit olarak ön tampon, arka tampon, arka difüzör standart AMG GT kasası ve yan etekler tam anlamıyla araca hava kazandıran cinsten! Önde 19 inç, arkada ise 20 inçlik jantlar yer alıyor. R ebatı ile dahil edilen lastikler sayesinde çok daha güvenli bir sürüş elde etmek söz konusu! Alcantara kaplı direksiyon simidi, çift renk barındıran deri koltuklar ve Piano Black Trimer özellikleri de bu araçta sizleri bekliyor!

2018 Mercedes AMG GT C Edition 50 Teknik Özellikleri

2018 Mercedes AMG GT C Edition 50 teknik özellikleri bakımından yoğun merak edilen otomobiller arasında yer almaktaydı. 558 PS ve 680 NM tork değeri ile üretilen bu otomobil aynı zamanda 4,0 litre çift turbo beslemeli V8 benzin motoruna sahip! bunun yanı sıra kıyaslama yapıldığı zaman standart AMG GT S modeline göre ortalama 50 PS ve 30 NM Tork daha güçlü bir otomobil sürme fırsatına sahip olacaksınız. 2018 Mercedes AMG GT C Edition 50’nin 0-100 km arasına çıkma hızı ise 3.7 saniyenizi alacak! Henüz fiyatı konusunda net bir açıklama yapılmazken Şubat ayı itibariyle tüm Avrupa genelinde satışları başlayacak olan bu otomobili Mercedes mağazalarında yakından görme fırsatı elde edebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası