2020 Hyundai i20 Modelinin Resmi Görüntüleri Paylaşıldı

0

Birbiri ardına tanıtılan araçlara bir yenisi daha eklendi ve 2020 Hyundai i20 tanıtıldı. Hyundai’nin son yıllarda en çok satan modeli olma başarısını gösteren ve Hyundai’yi bir adım öteye taşıyan model, yeni versiyonu 2020 modeli ile görücüye çıkmış oldu. Bu modelde sürpriz olarak dikkat çeken bir detayda, aracın 1.0 Litre hacimli TGDI modelinin yarı hibrit olması.

Ön Göğüste Dijital İmza

Gelişen otomotiv sektörü, Hyundai’yi de farklı çizgilere itmeyi başarmış. Hali hazırda Güney Kore gibi üstün bir teknolojiye sahip ülkeden fazlasını beklemek her zaman hakkımızdı. Hyundai, teknoloji ile birleşen otomotiv sektörüne kayıtsız kalamamış olacak ki, yeni i20’de ön göğsü tamamen dijital ekranlara teslim etmiş.

Avrupa pazarında en çok satılan modeli i20’nin fotoğrafları daha önce basına sızdırılmış ve en yeni teknolojiler uygulanan aracın oldukça dikkat çektiği gözlemlenmişti. Kendi sınıfının en özel aracı olması için yola çıkan yeni 2020 Hyundai i20 modelinde güvenlik sistemleri de bir hayli dikkat çekiyor.

Tasarımda Trend Hatlar

2017’den beri süregelen köşeli hat taşıyan tasarımlar, 2020’de yerini geniş ızgaralar ile birleştirdi. Öyle ki, uzun yıllardır aynı ızgara türünü kullanan BMW bile bu trende kayıtsız kalamamıştı. Birçok araç ön ızgara tasarımını genişletirken, uzak doğu araçlarında buna rastlayamıyorduk.

Ancak, Hyundai bu konuda trende uymuş olacak ki aracın ön ızgarası bir hayli genişletilmiş. Ek olarak ön ve yan hatları bir hayli köşeli çizgilere sahip olan araç, daha modernize bir görünüme sahip olmuş. Aracın LED ışıklarla beslenmesi de yeni trendlere uygun olarak öne çıkıyor. Özellikle yenilenen arka stopların birbiri ile bağlantılı olması, bu yıl alışık olduğumuz bir görsel.

2020 Hyundai i20 Ön Panelinde Dijital Ekran Desteği

Bu yıl birçok araçta rastlanan dijital gösterge ekranı, belki de Tesla’nın mirası. Hyundai’nin i20 modelinde kullandığı 10 inçten biraz büyük ekran da bu amaçla tasarlanmış ve oldukça beğeni kazanacakmış gibi görünüyor. İ20 2020’nin bir diğer dikkat çekici özelliği de 8 hoparlörlü opsiyonel ses sitemli paketinde. İsteğe bağlı bu özel paket ile hem Android hem de IOS destekli kokpit içi yüksek sesli, kaliteli hoparlörlere sahip olabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası