2020 Honda CR-V Tanıtıldı

0

Japon otomotiv üreticisi Honda’nın sevilen SUV modellerinden birisi olan 2020 Honda CR-V nihayet görücüye çıkartıldı. Bir önceki modele göre daha fazla güç üretecek olan model yakıt tasarrufu ile de dikkat çekmeyi başaracağa benziyor. Japonya merkezli otomobil üretim firması olan Honda tüm dünyada oldukça sevilen bir model olmaya devam etmekte. Geçtiğimiz Eylül ayında ilk defa SUV modeli olan CR-V görücüye çıktı. Tanıtım toplantısında şirket yetkilileri ve bir grup yönetici araç üzerinde bulunan örtüyü kaldırarak aracı beğeniye sunarak detaylarını da paylaştı.

2020 Honda CR-V Özellikleri

Eski modellerine göre daha fazla değişiklik yapılmamış gibi gözüken Yeni cr-v dikkatli incelendiğinde göze çarpan değişiklikleri sahip olmakta. Yeni bir Ön ızgara ve tampon tasarımı yapılan cr-v yapılan bu yenilikler ile daha belirgin bir görünüme sahip oldu. Yeni cr-v’nin stop lambaları daha koyu bir hale getirildi.2020 Model CR-V

İç Tasarımda Yapılan Değişiklikler

Yeni Honda cr-v’nin iç tasarımında da bir takım değişikliklere gidildi. Özellikle aracın orta konsolu üzerinde çok çalışmalar yapıldı. Daha fazla bir alana sahip olan orta konsolda bulunan USB girişleri de daha belirgin bir hale getirildi. Ayrıca Touring döşeme paketini seçene kullanıcılara kablosuz telefon şarjı ile ısıtmalı direksiyon özellikleri ekleniyor.

Araç yaya algılama, otomatik acil frenleme, şeritte tutma yarımı, şerit uyarı ve adaptif hız kontrolü gibi özellikleri barındırmaktadır. 1,5 litre, 4 silindir turbo şarjlı bir motora sahip bu model 190 beygirlik bir güç üretimi yapmaktadır.

Yeni Cr-V’nin Satış Fiyat Listesi

Yeni cr-v’nin standart donanıma sahip paketinin satış fiyatı 26,145 Dolar ( 150.000 TL)’dan başlamaktadır. EX döşeme seçeneğine sahip paket 28.655 ( 164,410 TL) , EX-L döşeme seçeneği ise 178,697 TL ( 31,145 Dolar)’lik fiyatla satışa sunulmaktadır.

Aracın Touring döşemeli paketinden satın almak isteyen kullanıcılar 33,345 Dolar ( 191,352 TL) fiyat etiketi ile karşılaşacaklar. Çıkartılan bu fiyatlara araç vergileri ve güncel kur farkıda satın alındığı esnada yansıtılmaktadır. Tanıtım etkinliğinde Honda CR-V’nin Hybrid modeli ile ilgili olarak herhangi bir paylaşım yapılmadı ancak bu modelin 2020 yılında tanıtımının yapılması beklenmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası