2018 Citroen C4 Cactus Makyajlı Tanıtıldı

0

Fransız temsilcisi Citroen, bu sezon önemli araçlarını piyasaya sürerek rekabet ortamını arttırmayı hedefliyor. Keza 2018 Citroen C4 Cactus, önce ki hallerini bir hayli kıskandıracak kadar iddialı tasarımı ile göz kamaştırıyor! Bu modelin biraz daha ağır başlı olması ve aynı zamanda C segmentine uygun bir şekilde tasarlanması dikkatleri daha fazla üstüne çekmeye yetiyor!

Makyajlı olarak tasarlanan 2018 Citroen C4 Cactus, ebat olarak herhangi bir değişikliğe uğramadı. Boyutları 4,17 metre ve yüksekliği 1,71 metre olarak tasarlanan araç, darbe emen airbumplar alt kısma alınmasıyla beraber Led farların daha fazla öne çıkmasına alan tanınmış. Yaşam alanı olarak gösterilen iç mekanda ise araca bağlı olarak 7 inçlik tablet ekran, fren mekanizması ve anahtarsız çalışma sistemi getirilmiş. Bu haliyle daha fazla dikkat çeken araç türü, kısa sürede milyonlarca kişinin bu araçları göz önünde bulundurmasına neden oldu!

2018 Citroen C4 Cactus  Motor Seçenekleri

2018 Citroen C4 Cactus motor seçenekleri bakımından da kullanıcılarına uygun bir alan tanıyor! Bu sayede her bütçeye uygun otomobiller satın alınabilir. Araçların motor güçleri;

  • Benzinli motor / 82 PS / 110 PS / 130 PS (5 ileri manuel ve 6 EAT6 otomatik vites)
  • Dizel motor BlueHDi / 100 PS (ETG6 şanzıman) / 120 PS (EAT6 şanzıman)

2018 Citroen C4 Cactus Donanımları

C3 ve C5 Aircross arasında boy gösterecek olan araç, aynı zamanda 9 farklı renk seçeneğini kitlelere aktarıyor. 31 farklı dış kombin seçeneği barındıran ve jantlarını  6 adet 16 ve 17 inç seçenekleri ile ön plana çıkartan marka, aynı zamanda 3 boyutlu navigasyon sistemi ve dappa deri koltukları ile göz kamaştırıyor! 2018 Citroen C4 Cactus, 12 sürüş asistanı barındıran bir içeriğe de sahip olacak. Şerit takip sistemi, önceki aracı algılama sistemleri, çarpışma uyarıcı sistemleri, otomatik frenleme, kör nokta algılama, geri görüş kamerası, otomatik park asistanı, trafik işaretlerini algılama sistemleri, yaya ve yorgunluk algılama sistemleri gibi birçok yenilik bu araçla beraber öne çıkacak!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası