Ford Fiesta 2017 Modern Stille Teknolojinin Birleşimi

0

Yenilikçi bakış açısına sahip en son teknolojiler ile modern stillerin bir araya geldiği otomobil Ford Fiesta 2017. Ford Sync teknolojisi sayesin de Usb veya Mp3/iPod’uzu aracınıza bağlayıp çalmak istediğiniz müzikleri kolaylıkla seçebiliyorsunuz.

Geliştirilen son teknolojiler ile sistem gelen aramaları ve yapacağınız aramaları sadece sesinizi kullanarak gerçekleştirmenize olanak sağlar. Hatta gelen sms mesajlarınıda sizin için okuyarak, yol ile bağlantınızı asla koparmaz. Ödüllü Ford Fiesta 2017 Ödüllü 1.0L EcoBoost motorunuz 4.9L/100 km’ye kadar tatmin edici performanslar sergiler. Bu sayede yakıt almak için çok sık durmanıza gerek kalmaz 🙂 Yeni Ford Fiesta 2017 yenilikçi teknolojileri, güvenli ve konforlu teknolojileri ile yolculuklarınızı daha eğlenceli hale getirir.

Ford Fiesta 2017 Özellikleri

Ford Fiesta’nın yenilikçi teknolojisi 2017 modellerin de her alanda ince detaylarla kullanılmış durumda. Kendini otomatik olarak ayarlayan Elektrik Destekli Direksiyon Destek Sistemi sayesin de düşük hızlarda seyir halinde ilerlerken sürücüsüne hafif bir direksiyon sunarak manevra kabiliyetini arttırırken, şehirler arası yolculuklarınız da ve otobanda yolculuk yaparken, güçlü bir direksiyon sağlayarak güvenli sürüş deneyimini arttırır.

Diğer hidrolik direksiyonların aksine, Ford EPAS sürekli çalışıp gereksiz enerji ve yakıt tüketimi yapmaz ve daha yakıt tasarrufuna yüksek katkı sağlar. Ford Fiesta 2017 son teknoloji Sony radyo/CD 8 adet premium hoparlöre sahiptir. Müziklerinizi kaliteli bir ses ile size aktarırken çalan parçaların bilgilerini de ekranda gösterir ve seçim yaptığınız versiyonlara bağlı olarak son haber başlıklarını da ekrana yansıtabilir. Şehirler arası yolculuklarınız da size büyük avantaj sağlayacak hız kontrol anahtarını da direksiyon üzerinden  kolaylıkla yönetebilirsiniz. Hiç bir müdahale yapmadan hızınızı aynı kumanda üzerinden azaltabilir veya yükseltebilirsiniz.

Ford Fiesta 2017 Motor ve Yakıt Tüketimi

Ford Fiesta’nın yeni 1.0L 3 silindirli EcoBoost yakıt motoru size istediğiniz her şeyi verir. %24 yakıt yakıt ekonomisi ve %25 azaltılmış 99g/km’ye düşürülmüş CO2 emisyonuda Fiesta motoruda işin cabası. Oldukça ekonomik yakıt tüketimine sahip olan 2017 model Fiesta 1.5 TDCi motoru 75 PS güç üretir. 1.6L TI-VCT Ford motoru otomatik PowerShift şanzımınla birlikte sürücülere sunulur.

Otomotik vitesin rahat sürüşü ve manuel vitesinde kontrol gücünün buluştuğu 6 vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman, sonraki vitesi önceden seçer böylelikle güç kaybına uğramadan yolunuda devam edebilirsiniz. Hızlı, hafif ve seriş vites geçişlerine sahip olan 2017 model Fiesta, yumuşak ve eğlenceli bir sürüşün yanı sıra düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonuda sunar.

Yenilikçi Ford EcoMode, sürüş stillerinize göre yakıt tüketiminize etkisini anlık olarak değerlendirir. Vites değiştirmenizin yanı sıra, fren yapmanızı ve kısa, uzun yolculuklarınızı da analiz eder. Akıllı yazılım sayesin de daha fazla nasıl yakıt tasarrufu edeceğiniz konusunda da sürücüsüne öneriler de bulunur. 55.650 TL başlangıç fiyatları ile Ford sürücülerinin beğenisine sunulan 5 kapılı Ford Fiesta 2016 – 2017 modelleri Ford yetkili satıcılarında sizi bekliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası