Halkbank Paraf Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Dönemsel kampanyalarla her zaman müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalar sergileyen Halkbank ödemeler konusunda da kolaylık sunuyor. Elbette her harcamanın belirli bir ödeme imkanına ek olarak faiz işletilmesi gibi durumlarda söz konusudur. Halkbank Paraf kredi kartı ödeme erteleme işlemleriyle alakalı öncelikle son ekstre dikkate alınmaktadır. Buna ek olarak dönem içi güncel borç toplamı da eklenebilmektedir. Belirlenen dönem içerisinde 3 ay sonrasına erteleme işlemi yapılmakta ve ertelenen tutarda 3 eşit takside bölünmektedir. Ertelemeye katılmak için ise banka şubelerine gidebilir, internet bankacılığından işlemi başlatabilir veya müşteri hizmetlerini arayarak da işlemlere dair uygulamaları tamamlayabilirsiniz.

Halkbank Paraf Borç Erteleme Nasıl Yapılır?

3 aylık erteleme seçeneğini tercih eden müşteriler geçmiş dönemlerde ki gecikme faizi, alışveriş faizi ve nakit avans faizi varsa ertelemeye eklenmektedir. Birden fazla karta sahip müşteriler ertelemeye dair işlem gerçekleştirmek isterlerse her bir kart için ayrı taleplerde bulunmaları gerekecektir. Sadece asıl kart sahiplerinin faydalanabileceği erteleme işlemlerinde ek kartların bakiyeleri dikkate alınmamaktadır. Halkbank Paraf kredi kartı ödeme erteleme müşteri taleplerine uygun şekilde dizayn edilmekte olup, ödeme kolaylığı sunulmaktadır.

Halkbank Paraf Kredi Kartı Borç Taksitlendirme

Halkbank Paraf kredi kartı borç taksitlendirme işlemlerinde belirli oranda faiz uygulanmakta olup, taksitlendirmeye dair en fazla 12 taksit seçeneği bulunmaktadır. Alt limit 150 TL olurken üst limit ise 30 bin TL’dir. Borç taksitlendirme işlemleri için Halkbank şubeleri, internet bankacılığı, mobil şube ve 0850 222 0 400 Dialog üzerinden işlemler gerçekleştirilmektedir. Ticari kredi kartları bu tür taksitlendirmelere dahil olmayıp, onlar için farklı düzenlemeler söz konusudur.

Halkbank Paraf Sonradan Taksitlendirme

Harcamalarla alakalı olarak bazı durumlarda taksitli işlemi alışveriş yaptığınız mağazada gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bu durum çok can sıkıcı olsa da Halkbank Paraf sonradan taksitlendirme seçeneğini kullanarak rahatlıkla ödemelerinizi uzun vadeli gerçekleştirebilirsiniz. En az 50 TL alt limitli ve en fazla 30 bin TL limitli alışverişler için geçerli olan sonradan taksitlendirme belirli oranda faiz içermektedir. Belirlenen faiz oranı her dönem değiştiği için bu hususta bankadan detaylı bilgi edinebilirsiniz. Taksitlendirmeler 3, 6, 9 ve 12 ay şeklinde gerçekleştirilebilmekte olup, ödeme imkanına göre size en uygun vadeyi seçebilirsiniz. Taksitlendirme işleminin gerçekleştirilmesinden itibaren iptal işlemi yalnızca onay verilen günde gerçekleştirilebilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası