Geciken Tesla Model Y Teslimatları Mart Ayında Başlayacak

0

Tesla elektrikli araçlarını yeni modeli olan Tesla Model Y teslimatı merakla bekleniyordu. Firma tarafından geçmiş dönemlerde yapılan açıklamalarda model y araçlarından satın alanlara 2020 Şubat ayında teslimat yapılacağı bildirilmişti.

Ancak Şubat ayında teslimat gerçekleşmeyince araç sahipleri merak etmeye başlamıştı. Firma araçları alan bazı kişilere model y araçların teslimat tarihi hakkında bilgi veren bir e-posta gönderdi. Bu postaya göre model y araçlarının teslimatı Mart ayının ortasında gerçekleşecek.

Araç Sahipleri Twitter Hesaplarından Paylaştı

Firmanın araç sahiplerine mail atmasının ardından araç sahipleri gönderilen maili sosyal medya uygulaması twitter üzerinden paylaştı. Paylaşılan epostada araçların teslimatının mart ayının ikinci yarısında yapılacağı yer aldı.

Bunun dışında kişilerin araçları teslim alabilmeleri için araçları teslim alabilecekleri zamanı onaylamaları istendi. Ayrıca bu onay sonrasında Tesla’ya ait hesaplarına giriş bilgilerinin ve araçlarla ilgili ödemeler hakkında yeni bir ileti gönderecekleri bilgisi yer aldı.

Ayrıca firma danışmanlarının kişilere yardımcı olacağına da değinildi ve araç sahiplerinin Tesla ailelerine katılmalarından dolayı yaşadıkları mutluluk belirtildi. Firma tarafından gönderilen epostanın pek çok Tesla araç alıcısına ulaştığı bilinirken ulaşmayan kişilerin olabileceği de konuşulmaya başlandı.

Ayrıca model y araçlarını satın alan kişilerin fabrika yakınında yaşamaları durumunda araca ilk sahip olanların o kişiler olacağı beklentileri arttı. Çünkü firma önceki dönemlerde fabrika çevresinden satın alanlara öncelikli teslimat yapmıştı.

Satış Tarihi Hakkında Bilgi Verilmedi

Tesla model y araçlarının satışı hakkında firma tarih bilgisi vermedi. Araçların Kaliforniya dışında Şangay’da bulunan fabrikalarda da üretileceği bilgisi edinildi. Ayrıca Berlin şehrinde yapımı devam eden fabrikanın da üretim yapacağı öğrenildi.

Tüm bu fabrikaların üretimleri tamamlaması ardından araçların satışa çıkarılacak. Satışa çıkarılan araçların fiyatlarının ise 48 bin dolardan başlaması beklentileri bulunuyor. Aracın tüm performanslarının kullanılmasını isteyen kişilerin ise araç için 61 bin dolar ödeyeceği tahmin ediliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası